Nu flyttar jag!

Jag har tänkt ett tag på att byta blogg och nu har jag äntligen gjort slag i saken! Följ med till min nya blogg vettja!!
Välkomna dit! <3


Punky scraps challenge 25

Lika bra att fortsätta... Den 25:e utmaningen är en skiss av Mison. Gillade den tokmycket och gjorde två LO's efter den av bara farten... :-) Stella fick välja vilken jag skulle använda som tävlingsbidrag. Inte helt oväntat valde hon den gula layouten. Hon ääälskar gult!

I really enjoyed Mison's sketch and made two LO's from it ... :-D Stella got to choose which one I should compete with. Not surprisingly, she chose the yellow layout. She loooves yellow! :-DBehöver jag säga att jag hade roligt när jag gjorde den?

Need I say I had fun when I was doing it?Lite närbilder så ni ser hur fint den glittrar i verkligheten! Det är verkligen tråkigt att det är så svårt att fota så det återspeglar hur det faktiskt ser ut...

Some close-ups so you can see how nice it glitters in reality!

Punky scraps challenge 24

Nr 24 i ordningen av utmaningarna på Punky scraps heter Vintage Summer och bestod av en härlig bild man skulle inspireras av på ett eller annat sätt.
Jag valde att scrappa i de ljuvliga färgerna på bilden!! Fotot är från förra sommaren och föreställer lillprinsen som mumsar glass med hela kroppen! :-D

I was inspired by the wonderful colors of the image. The photo is from last summer and show my son who eats ice cream ... :-DSom vanligt har jag kladdat med gesso och glimmermist. Titeln har fått glossy accents och stickles på sig. Även blommorna har jag målat med stickles. Den stora tagen bakom fotot satt i ett par jeans jag köpte nyligen. Älskar att spara på snygga tags...

As usual, I used Glimmer Mist, Gesso, Glossy Accents and Stickles ...
The tag behind the photo comes from a pair of jeans I bought recently. I like to save the lovely tags when buying new clothes 
...Detaljer, detaljer, detaljer... :-)

Details, details, details ... :-)

Mera tävling...

Den här gången är det Scraplagrets augustitävling jag har gett mig i kast med! Man skulle använda sig av jordnära färger, samt använda något från naturen. Så här blev min tolkning:Behöver jag säga att Ville gillar den här layouten!? Det är ju trots allt hans älskade "Tiger" på bilden... "Min, min" säger han när han ser den, lilla hjärtat! <3

Tycker att det är grymt svårt att fota så det blir bra. Alltid några färger som blir lite kaiko, det fina glittriga syns inte osv... Men det kanske är så för de flesta?! Den här är iallafall ganska glittrig... Även om den ser mest beige ut på bilden, haha!Den fina kvisten kommer från djungeln bakom vår tomt! Tycker de är fina, både i färskt eller som den här i visset tillstånd! Han har fått en omgång stickles, men det syns ju knappt... Jaja!

Nu ska jag sussa kudden och ladda inför morgondagen. Då väntar besök på Busfabriken... Ojojoj! Ville har lovat att pussa elefanten som han brukar vara så rädd för. Ska bli spännande att se om han gör! :-)

Scrapfabrikens augusti-tävling

Hej igen!

Jag är ju som sagt ledig i dagarna sju, eller nåt... Alldeles underbart skönt! Ännu bättre hade det varit om solen hade lyst så där fint som den gjorde förra veckan när jag jobbade sex dagar av sju... :-P Men det är skönt att vara ledig ändå! Och då kan jag ju pyssla massor!! :-D
Den här gjorde jag någon kväll förra veckan och den är ett bidrag till
Scrapfabrikens månadstävling där man skulle lifta en himla snygg LO av Chris_P. Jag tyckte färgerna var himla läckra och använde mig av dem!En enkel LO med ett som jag tycker, väldigt gulligt foto... Pluttisarna!  :-)
Den ena av pluttungarna ligger nerbäddad i min säng... Tror jag ska göra honom sällskap och läsa lite i min bok. Kallentofts senaste. Spännande precis som de tidigare!!

Månadstävling Svensk scrapbooking - stansat

Igår kväll knåpade jag ihop bidrag nr 2 till månadsutmaningarna på Svensk Scrapbooking. Den här gången skulle man använda sina stansar så mycket som möjligt. Jag gjorde en turkos LO om Stellas simskola.Jag stansade remsor med tre olika kantstansar. Nu är ju de lite halvt om halvt dolda bakom fotot, men jag tror man kan urskilja att det är tre... Sen har jag stansat fjärilar såklart! ;-) Och mina pebbles har jag byggt själv med utstansade cirklar i flera lager som jag lackat med glossy x flera! Ganska fiffigt sätt att få dekos i rätt färger och mönster... Eftersom temat var stansat var jag ju såklart tvungen att stansa mina bokstäver också! Gillar det här alfabetet, förstår inte varför jag inte använder det oftare... Nog för det är smidigare med färdiga bokstäver, men det tar ju inte sååå lång tid att göra själv! Ska nog utmana mig själv att göra det oftare!

De obligatoriska detaljbilderna:Jahapp! Det var det för nu... Ska försöka aktivera mina rastlösa barn. Men vad göra en regnig dag som denna!?

Mera swe...

Kom på att jag glömt visa tolkningen av skissen v.29 på Swe Scrapbook, en LO med foto från förra sommarens midsommarfirande. Dottern rider shettis i parken... :-)Enkelt och somrigt... :-)

Jag har scrappat en del på sistone också, men jag har inte orkat fota än, ska ta tag i det! Har jobbat hela helgen och har två nätter framför mig idag och imorrn. Sen är jag ledig en vecka, skönt!

I fredags när vi var på Rimforsa strand och käkade blev jag stucken av en geting (tror jag) under ögat. Aj, det gjorde ont. Blev lite rött och svullet, men annars ingen fara. I lördags kväll när jag skulle gå och lägga mig kände jag att det var mer svullet, och när jag vaknade på söndagmorgonen såg det ut som jag hade en halv pingisboll i ansiktet. Ögat var svullet runt om och jag såg absolut inte klok ut!! Skulle jobba kväll som sagt, kul! Not!
Åkte lite tidigare till jobbet och slängde i mig en massa kortison, sen la det sig faktiskt under kvällen och ser idag betydligt bättre ut!
Däremot känner jag mig hängig idag, har ont i huvudet och är inte alls upplagd för att jobba inatt. Sov dåligt natten som var och har inte kunnat sova bra på förmiddagen heller tyvärr. Kommer bli en jobbig natt! :-(
Färdiggnällt! :-)
Nu ska jag strax gå och hämta min stora tjej som har varit på fritids första gången idag! Mkt spännande! Och lillprinsen har varit på dagis för första gången på många veckor, ska också bli kul att se vad han säger!!
Hej så länge!

Månadstävling svensk scrapbooking - skiss LO

Jag knåpat ihop ett bidrag till skisstävlingen i augusti på Svensk Scrapbooking. Det blev ett väldigt rosa och som vanligt ganska kladdigt alster... :-) Jag tycker det är sååå roligt att kladda! Önskar att jag hade lite mer yta bara...
Så här blev min LO av S och hennes bästis på väg till midsommarfirandet förra sommaren:Svårt att fotografera så att det blir till sin fördel... Det är ju glittrigt och tjusigt i verkligheten, men det framträder ju inte riktigt på fotot. Well, well... Man ser visst inte heller de stämplade och embossade fjärilarna på bilden, de är ljust turkosa och syns bara lite svagt även irl. Men de finns där! ;-)Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle göra nåt spännande sist jag bloggade? Jag var på anställningsintervju i onsdags och det bar sig inte bättre än att jag fick jobbet! :-) Jag skickade ansökan i måndags, var på intervju i onsdags och tackade ja igår torsdag! Snabba ryck!
Jag ska börja som mottagningssköterska på en vårdcentral. Mycket prata i telefon med andra ord... Men jag kommer få jobba kontorstider!! Hur skönt är inte det?! Slippa alla helger, kvällar och nätter... Guld värt tycker både jag och familjen! Även om jag kommer sakna mitt nuvarande jobb och kollegorna!

Vet inte när jag ska börja än, min chef har semester och kommer tillbaka på måndag, så i veckan vet jag nog! Spännande och läskigt... :-)
Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag! Lite bad i em, ikväll ska vi ut och äta. Resten av helgen väntar jobb!

Ha en fortsatt fin dag!


Vinst!!

Kommer ni ihåg mitt bidrag till Scraphimlens julitävling?Jag gick faktiskt och vann! :-) Himla skojigt tycker jag... Ett presentkort i shopen, funderar på vad jag ska köpa mig för nåt mumsigt! :-D

När jag ändå är igång och bloggar kan jag ju visa mitt bidrag till Arkivets julitävling också...Följde skissen ganska troget! Inte precis de färger jag brukar använda mig av, men jag tycker det blev bra. Är sjukt nöjd med min stjärnkantstans! Ett A-köp! :-)

Skulle gärna velat scrappa lite nu som nedvarvning efter mina första arbetsdagar, men lillprins är inte så samarbetsvillig. ;-)
Återkomsten till jobbet gick helt ok! Lite surt bara att värsta fina sommarvädret kom samma dag som jag började jobba, men det är ju härligt för resten av familjen som är lediga en vecka till!
Och ikväll åkte vi ner och badade när jag slutade (eller, familjen var redan i badet såklart), det bästa med att bo så nära en sjö!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Har något spännande på gång imorgon!! :-D