Måste hinna ett inlägg till i år...

Årets sista dag! Vi firar med att troligen ha två barn med vattkoppor... Små och få prickar än så länge, men jag tror att det är det iallafall. Stämmer perfekt med vår uträkning. Vi blir hemma ikväll hur som helst! Vi var lite förberedda på att skippa vår fest så vi har laddat med lite raketer och marschaller, tomtebloss och annat livsnödvändigt! :-) Hoppas på en bra nyårsafton iallafall!

Nu ska jag äntligen visa liften jag gjorde av
Johannas fina LO:

Vet inte riktigt hur jag ska få den åt kanten, så den får helt enkelt ligga här och skvalpa i mitten! Snygg som attan är den iallafall!
Jag inspirerades av färgerna och monogrambokstaven!


Fotot är rent bedrövligt dåligt, men det tar jag inget extra för... Orkar helt enkelt inte göra om. Cardstocket är svart och inget annat... Blänket är som det är! ;-)
Monogrambokstaven är embossad i två olika omgångar.

Turkost och glittrigt embossingpulver. Blev ganska coolt, men syns dåligt tyvärr.
Jag blev hur som helst väldigt nöjd med slutresultatet, tack för inspirationen Johanna!
Nu utmanar jag dig att lifta mig! ;-)

Gott nytt år!


Washi

Ja det är ju inte precis nån hemlis att jag är störtförälskad i washitape. :-) Idag på scrappizbloggen har jag med en LO med massor av washi:Jag byggde mig helt sonika en fotomatta av olika snuttar med tape, sen sydde jag runt hjärtat för att framhäva formen lite. Några små blommor och lite pearlmaker så var det klart... Enkelt men effektfullt! Washi är bra! :-)

Igår var jag hos Camilla på designat och scrappade hela dagen tillsammans med Eva och Sandra. Väldigt trevligt! Jag gjorde fyra LO's och sen blev det två till hemma på kvällen av bara farten. Men dem har ju inte fotat ännu, så det får bli en annan dag!
Kanske kommer ett nytt inlägg imorrn, vem vet?! Jag har ju lovat Johanna att visa resultatet av hennes utmaning och det har jag ju inte gjort ännu...


Glöm inte ikväll!!

Vaddå? Joo, uppesittarkvällen på Skrotboken! Jag hoppas att V samarbetar och tar en skapligt tidig kväll, så S och jag kan pyssla lite. Vore mysigt!!

Innan jag har något nytt att visa upp kan ni få se en mistig LO jag gjorde för ett tag sen. Glimmermist och Washitejp är visst mitt signum nuförtiden. ;-)Sällsynt dåligt foto! Fönstret speglade sig... Men jag ville ha med heela LO'n liksom... ;-)Prinsen utan reflexer i fejjan... (däremot en hel del glass)Herregud så användbart det är med washitejp!! ;-P Löööv it!

Nu ska jag stänga av datorn och göra lite nytta så att jag kan pyssla med gott samvete ikväll!! Hoppas vi ses i forumet på Skrotboken då!?

Hög tid!

Att uppdatera såklart!! Jag har jobbat ganska mycket på sistone, måste tjäna ihop plusflex till jul och nyår! ;-) Det går ganska bra, hoppas jag får ihop några timmar till i veckan! Lite pyssel smyger in här och där, men det har inte varit några mängder precis. Hoppas att jag ska få till lite scraptid i mellandagarna.
På tisdag kväll är det uppesittarkväll på
Skrotboken. Den tredje i ordningen, men den första som jag inte är på jobbet! Hoppas att jag ska hinna pyssla lite då! Du hänger väl på?! Gå dit och kolla redan nu!!

För lääänge sen skickade jag in en ansökan till Scrapbrukets DT-call. Det blev ju såklart inget! Usch vad det är tråkigt att ingen vill ha en... :-( Jag vet att jag skapar för min egen skull, men det skulle vara så roligt... Nåja! Kan ju visa upp min LO som skulle vara på jultema. Lite knivigt då jag hade typ tre stackars halvtaskiga foton att välja på... ;-)Jag blev ganska nöjd med resultatet ändå! Tyckte rubriken blev rätt cool med först stickles på thickersarna, som jag sedan körde glossy på.Glossy är bra skit! :-D

Man skulle också göra ett grattiskort med hösttema. Lite svårare om ni frågar mig...Har ju haft lite grejor med på Scrappiz på sistone, så det finns goda förutsättningar för att jag ska uppdatera igen vilken dag som helst! :-) Tills dess får ni ha en fortsatt skön helg!


Sjukstuga

Japp, det är helt sjukt i vår familj... Jag mår bra nu, men då måste mannen såklart få ont i halsen och bli hängig. Undras om jag smittat honom med min halsfluss!? Stella är hostig och snorig och Ville är förkyld och har hör och häpna feber!?! Det är helg nr tre av fyra som han har feber. Ska det vara så?!
Jag hoppas att det är snabbt övergående på allihop, så de snart är friska och krya igen!

Jag passade på att pyssla lite i torsdags när jag var hemma! Kul, det var ett tag sen! Bad om utmaning på facebook och fick två stycken av Johanna som jag antog. Ska fota och visa snart! :-)

Var och köpte cardstock av Camilla innan jobbet igår, så nu kan jag pyssla lite till... :-)

Ha en fortsatt skön helg!

Hål

Häromdagen hade jag en LO med på Scrappizbloggen i en utmaning som handlade om att skapa med hål. Det var ÅsaM som utmanade oss i redaktionen på vår träff för några helger sedan. Jag kan säga att jag hade mycket huvudbry hur jag skulle få till ett hål på ett bra sätt. Slutligen kom jag på det:Mitt hål består i en journalingruta som jag klippte ur innanmätet i så den bildar en ram runt fotot. Den söta pippin kommer från något av Mollys-kiten. Pippi är förövrigt ett av sonens bästa ord just nu (funkar till det mesta). :-)

Förövrigt kan jag meddela att jag har halsfluss. :-( Har haft det för typ 15 år sen, hade alldeles glömt bort hur ont det gör!! Lever på panodil för att kunna svälja överhuvudtaget. Började med PC igår, så jag hoppas jag snart är bättre.
Nu sitter jag framför brasan och har det bra när det är -23,3 utanför. Känns ganska ok även om jag är lite ynklig! Maken höll på att inte ta sig till jobbet idag, hans bil tyckte det var alldeles för kallt. Han fick sparka upp den fastfrusna bagageluckan på min bil för att komma åt en motorvärmarkabel. Sen var det bara att vänta ett tag och så startade den! :-)