Ditten och datten...

Igår fyllde dotra 4 år. Stora damen! Helgen ägnades åt kalas i olika tappningar. På lördagen var det barnkalas och på söndagen hade vi släktkalas.
Så här snygg var "tårtan" på barnkalaset:

Tyvärr kom inte jordgubbsvagnen med, den var ju snyggast... :-)

Och så här snygga blev tårtorna till släktkalaset:

Födelsedagsbarnet själv garnerade såklart! Totalt fokuserad på uppgiften! :-)
Själva födelsedagen blev ganska lugn med sista dagisdagen före sommarlovet för Stellas del. Så nu ska hon vara hemma till den 10/8! Känns ju passande att solen kom idag då... :-)Lillprinsen växer med rasande fart, igår fick han sin första vaccination och han var såå duktig. *stolt* Lite småfebrig på kvällen men lika go och glad som vanligt! Han är verkligen en smidig liten kille! Hoppas att han fortsätter så, man vet ju aldrig... Jag får sova helt OK på nätterna och Stella är morgontrött nu, så vi sover länge på morgnarna också. Lyxig tillvaro...Hemma fortsätter trädgårdsprojektet i form av plattläggningen på framsidan, det tar lite tid, men det blir nog väldigt bra när det blir färdigt! Hoppas det blir klart i helgen så vi kan fortsätta med resten!
Mitt lilla trädgårdsland växer så fint. Värsta lyxen ju att kunna gå ut och plocka färsk sallad när man ska äta! Och snart är rädisorna färdiga.

En liten uppdatering om vad som händer och sker i vår del av världen... Ha en trevlig midsommar!