Sommartider hej, hej...

Hur skönt är det inte att det äntligen är sommartid?!? För det första är det ju så ljust och trevligt, för det andra sover Stella till sju-halv åtta på morgonen! :-D

Idag ska jag åka och kolla på kök!! Mycket spännande!! När vi bara bestämmer oss för det (och ett gäng andra mindre saker, typ som vilken bank vi ska låna av... ;-) )så kan vi snart dra igång med husbyggandet! Den här bloggen kommer nog bli kombinerad scrap- och husbyggarblogg! Fast som sagt, det är ju en stund kvar innan det kan dra igång, men jag lääängtar! Det ska bli så himla spännande!!
Tills vidare får jag drömma om olika luckor...


Var tog våren vägen?

Hmm... döm om min förvåning när jag vaknade och såg att snön vräkte ner.... Jag blir så trött!! Vill faktiskt att våren ska komma nu. Tycker det är jättefint med vita vintrar men NU RÄCKER DET!
Stellas förkylningar lär väl inte sluta dyka upp förrän våren är här misstänker jag. Igår var det ju hur skönt som helst, solen strålade från en klarblå himmel! Nog om vädret! ;-)

Här hemma stiger vi fortfarande upp strax efter kl6. Faktum är att jag börjat få rutin på att lägga mig vid 22. Jag som alltid varit jordens nattuggla! Märkligt det där med små barn som kan bestämma över vuxna.... Men det är ganska skönt faktiskt! Jag lär ju få mer sömn nu än när hon vaknade lite senare och jag gick och lade mig m y c k e t senare.
På söndag är det ju dags för sommartid, är mycket spänd på om hon kommer sova till 7 i veckan som kommer!

Dags att göra lite nytta....

Trött...

Är nog en av de tröttare som går i ett par skor just nu.... Stella har börjat tycka att kl 06 är det faktiskt dags att gå upp. Pust och stånk.... mamman är gaaanska trött så dags! Stupar i säng vid 22 på kvällarna, men det hjälper ju inte när man vaknar några gånger varje natt. Jaja, man vänjer sig väl. Nu sussar mitt lilla gryn i soffan! :-)

Det blir ju inte så mycket scrappande av tyvärr! På dagarna finns ingen tid och på kvällarna tryter orken. Tar nya tag snart! Har iallafall laddat upp två LO's som jag gjorde förra veckan.


Båtutflykt

Båtutflykt


En öl på balkongen

En öl på balkongen


Icebar

Icebar
Ett besök på Icebar i Stockholm. De tjusiga kostymerna ingår i entréavgiften... Och tur är väl det, för det vore ganska kallt utan...Mys med mamma

Mys med mamma
Skönt att sova lite hos mamma!


Paradise beach

Paradise beach
Sommaren -04 var vi på Korfu. Här är vi på Paradise beach, en stenstrand som bara kunde nås med båt. Mycket varmt, luften stod still i den lilla viken.
Vattnet var alldeles kristallklart.


Sådan far....

Sådan far....
Redan medlem i Gnagisklubben...


Giraffen

Giraffen
Stella fick den här giraffen i present av mina jobbarkompisar. Den blev storfavorit på en gång!! Så greppvänlig med sin långa hals och sina långa ben! Dessutom var hornen smaskiga att äta på...


Babysim

Babysim
I höstas gick vi på babysim, mycket populärt!! Den här terminen har vi dock valt att avstå på grund av oerhört envisa förkylningar... Men badkaret funkar ju också!


Ladda upp bilder

Då har jag äntligen lyckats ta mig i kragen och börjat ladda upp bilder. Vet inte om det är vår dator som är seg eller om det är den här sidan. Hur som helst tar det tiiiiid.... Orkar/hinner inte fler just nu, men det kommer vad det lider.


Dop

Dop
Den 12 november hade vi dop i Tomaskyrkan. Det blev en mycket lyckad dag, Stella var på sitt allra bästa humör! Duktig tjejja!

Nyfödd Stella

Nyfödd Stella

Stolt nybliven pappa beundrar vårt underverk!
Även på det här kortet har jag lyckats få med blixten.....Vill ha en scanner.... ;-P

London

London

En tripp till London med mamma, mormor och morfar. Även detta tillfälle var för länge sedan... Började med gamla kära minnen som var enkla att scrappa! :-)

Cortina

Cortina
Skidåkning i Italienska alperna med la familia...

Irland

Irland

Mamma jobbade på Irland en sommar för många år sedan. Jag var där och hälsade på henne. Vi har varit tillbaka dit tillsammans nyligen. Samma vrak på stranden ovan hade blivit betydligt mindre... Kanske scrappar de bilderna någon gång... Otroligt vacker strand hur som helst, ligger strax utanför Drogheda.

Min allra första LO

Min allra första LO

Min första LO är med gamla sommarbilder från när pappa och jag seglade hem båten. Tyvärr syns blixten...

Nybliven blogginnehavare

Hmmm... Så har man skaffat blogg.... Min ambition och förhoppning är att jag här ska kunna lägga ut mina scrapbooking alster. Upptäckte den fantastiska hobbyn i början av året. Har inte hunnit med så många layouter ännu, men jag jobbar på det! :-)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!