Photoshopkurs

för Mikaela går jag nu i maj. Fast tyvärr har jag inte haft tid att sitta och leka så mycket. Men jag läser och sparar!! I förmiddags satt jag iallafall en liten stund och lekte bland annat med ett foto på en tjusig lilja jag fick när jag fyllde härom veckan.

image203

Resultatet är inte alls perfekt, men jag är ändå sjukt nöjd med mig själv!! Känner att om jag bara får tiden så kommer jag nog fastna totalt i denna spännande värld!
Nu ska jag packa min scrapväska för imorrn bli det en miniträff hos Sandra efter jobbet. Ska bli himla trevligt, hoppas jag får lite inspiration!!

Ho hooo...

... härinne ekar det tomt... Vet inte riktigt vad jag fyller ut tiden med för tillfället, men det är inte pyssel iallafall... Har drabbats av en scrapblock tror jag. Inspirationen vill inte riktigt infinna sig, tyvärr. Men jag hoppas det går över snart! Om jag bara framkallar lite skojiga foton så jag har något att scrappa så... eller nåt...
Vi har iallafall bestämt nytt datum för vår stora scrapträff i Linköping *pekar uppåt*. Det ska bli riktigt roligt, det är fjärde gången nu och jag tror aldrig vi kommer vilja sluta... :-P
Dags att börja spara pengar så man kan shoppa loss i de väldans trevliga butikerna!!
Hoppas vi ses där!! :-D