Härliga helg!

Vi har haft en skön helg! Igår var vi en sväng på stan och hamnfestivalen. Det var lite konstigt väder och inte så mycket folk, men det gjorde inget. Stella fick kasta bollar och spela på chokladhjul, blev ansiktsmålad och fick godis och ballonger... Toppendag tyckte hon!

Väl hemma fortsatte jag att greja med framsidan, det blir jättefint men tyvärr tog sjöstenen slut, så det måste vi beställa hem mera...



Ja, ni ser ju... Lite kvar på den sidan...



Å så här ser det ut på andra sidan... Lite kvar mao. ;-P Men vi är på gång, det är bra!!

Idag bestämde vi att Stella skulle få sin födelsedagspresent i förskott:



Gissa om lyckan var total?!? Det är det enda hon har pratat om att hon önskar sig!! Den är ju absolut gigantisk, men vi har ju å andra sidan lite yta, så det går ju bra... Jag har också provhoppat! :-)
Nu måste jag göra klart inbjudningarna till femårskalaset som jag har lovat ett tag... Ha en skön söndagkväll!

Äntligen!!

Idag har jag planterat min efterlängtade häck!! Min snälla svärfar kom hit i morse och hjälpte mig, det kommer bli så fint, så fint!! Norsk brudspirea bidde det och jag hoppas att den snart är grön och fin. Helst skulle jag vilja att den blommar idag, men det kanske är lite mycket begärt?! ;-) Jag hade räknat lite lagom fel när jag skulle se hur mycket som gick åt, så det blev mer än jag trodde över. Det gjorde att vi kunde sätta en och annan buske på baksidan också, det blev superbra!!
När svärfar åkte hem var jag helt i gasen och fortsatte med framsidan som ska göras klar... Blev tvungen att åka och köpa lite nya växter till mina nygrävda hål. Sen kom dock regnet och förstörde mina planer, men det kanske var bra, för jag är ganska matt i min förkylda kropp nu. :-)

Nu ska jag äta lite hallon och grädde och gosa in mig i fåtöljen! Hepp!

Scraplagrets majtävling

Tänk att det ska vara så roligt med tävlingar och utmaningar!! Igår hittade jag den här tävlingen på Scraplagrets blogg och blev superinspirerad! Slängde snabbt ihop ett bidrag som jag blev jättenöjd med. :-)



Den annorlunda formen åstadkoms genom att helt sonika hälla ut quinoa över mitt cardstock och sen spraya med glimmermist. Tyckte det blev ganska bra. Lite kladdigt på de större fläckarna, men det tycker jag inte gör något!



Här syns quinoaplupparna lite bättre...

Nu har pojken på bilden just somnat, så jag kanske skulle sätta fart med mitt ogräsrensande istället för att sitta här och slöa! ;-)

Oj så lugnt det är här...

Jag är visst dålig på att uppdatera... Ikväll har jag gjort en LO som jag blev galet nöjd med, den tänkte jag försöka fota imorgon!
Så länge kan jag ju roa er med att visa en LO som beskriver mig just nu, den gjorde jag till Scraplyckans DT-call, men det bidde inget uppdrag till mig tyvärr!


Tycker att jag har fått med det mesta som är jag inom scrappingen: spets, fjärilar och bling... ;-)
Åh vad det hade varit roligt att få ett uppdrag! Men nån gång kanske det blir min tur också...

Vet ni, jag har äntligen blivit faster!! I söndags kom det en liten pojk till familjen! Stella är överlycklig över att äntligen ha fått en kusin! Jag är också väldigt lycklig över att allt gick bra och att de mår bra! Längtar efter att få nosa lite på den lille... Kul för Ville med en pojke till!

Ikväll har jag haft meandi-party, igen... Min kära vän Cissi har börjat sälja, så jag fick "offra mig" och ha ett party. Det var väldigt mysigt, vi var inte så många. Jag fick fina (tror jag) värdinnegåvor, så allt är frid och fröjd! :-D

Nu ska jag sluta pladdra och gå och lägga mig! Imorrn är det dagis igen, känns som vi går upp supertidigt även om så inte är fallet. Hoppas på fint väder imorrn förmiddag också, så jag kan fortsätta rensa mitt aldrig sinande ogräs...
Hmm, skulle inte jag vara tyst!? ;-) Natti, natti

Vardagslyx

Jag har gjort ett bidrag till designats månadstävling, den här gången har jag skickat in också... ;-)



En väldigt enkel LO. Fotot är från i påskas då vi var i Sälen, varm choklad med vispgrädde är ju aldrig fel... (eller kanske lite när man är LCHF:are...)


Rubriken är utstansad i sugarcoated cardstock och har fått ett lager glossy accents på sig. Svårt att se på huvudbilden, men här tror jag man ser ganska bra. Gillar mitt nya alfabete också!

Vi var ju på dansuppvisning igår. Åh, vad jag blev stolt! Min lilla, lilla tjej stod där på scenen bland de något större(de flesta iallafall) tjejerna och dansade. Hon såg så sammanbiten och koncentrerad ut, lilla hjärtat!! <3 Och hon var jättenöjd själv! Lillebror tyckte inte det var särskilt kul att sitta stilla när det fanns så mycket att titta på. Men han klappade händerna mellan varven... :-D
Nu sover han sött och jag funderar på om jag ska orka gå ut och rensa lite ogräs, eller om jag ska scrappa!?

scrappat lite...

Äntligen har jag kommit igång och scrappa lite igen! Det är väldigt skojigt!! Känner mig full av inspiration! Fick igår hem min skärmaskin som jag beställt, ÄNTLIGEN fick jag tummen ur... Ni som känner mig vet ju att jag brukar svära över min skärmaskin som skär snett, men jag är liksom lite för snål för att lägga pengar på en ny när det finns så mycket annat som är skojigare... :-) Men nu gjorde jag det!! Hurra! Mycket roligare kan jag säga redan nu, men jag tror det tar ett litet tag innan jag är inkörd på den.
Idag tänkte jag visa en bara för att LO. Tog en massa bilder på sonen när han badade för ett tag sen, några av dem blev jag väldigt nöjd med, så jag framkallade dem i olika färger och storlekar... Ni lär få se dem igen mao. ;-)

Den ser visst lite skum ut i färgerna här, men det får vara som det är...

Ikväll ska jag gå på Stellas dansuppvisning! Ska bli väldigt spännande!! Undrar om det är jag eller hon som är mest nervös!? ;-)

Lugna gatan

på scrapfronten iallafall. Skulle fota min passkortsLO i lördags och lägga upp, då lossnade ett hjärta och försvann spårlöst. Det var stämplat och embossat i flera omgångar och jag har helt enkelt inte orkat göra något nytt ännu... Kanske ikväll!?
I lördags hade vi iallafall vår fest, det var jätteroligt!! Vi hade delat upp alla i lag för att få folk som inte kände varandra att vidga sina vyer... Sedan hade vi lite tävlingar som våra kära män fick styra upp, det gjorde de med bravur! Jag hoppas och tror att de andra hade lika kul som vi! Det var dock inte så kul när vi skulle upp och städa på förmiddagen, men det var det värt!

Tycker det ser så tråkigt ut med bara textinlägg, så jag bjuder på en vitsippsbild... ;-)

Min son är lite lätt skeptisk till allt som finns på marken än så länge... Gräs och annat fluffigt är riktigt läskigt... :-)

Pannkaksmonster

Min son är inte så jättematglad, men pannkakor gillar han!! När jag steker pannkakor står han bredvid och tigger... :-) Här äter han pankisar för fulla muggar:



Idag har vi varit hos polisen och fixat pass, det var ett litet äventyr... Jag var alldeles svettig innan det var färdigt. Ville var överallt som vanligt! :-) Honom fotade de med en vanlig kamera och framkallade fotot, det fick vi med oss hem. Lite skoj tyckte jag och scrappade det genast! Får se om jag hinner fota imorgon.

Ditt och datt

Hmm..är det nån mer än jag som tycker att det är jobbigt att komma på rubriker till blogginläggen?! Fattar inte varför man måste ha det.
Idag har jag varit i stan och fikat med min kära vän Cicci. Vi har planerat för vår gemensamma 35-årsfest som ska gå av stapeln i helgen. Det ska bli superkul!! Härligt också att fika och luncha på stan utan barn. Även om jag har de underbaraste små sockergrynen i hela världen är det skönt att få en stund själv ibland! :-)
Ikväll är jag dessutom själv hemma (förutom den lille som sover nu), så jag har ensam makt över fjärrkontrollen! Eller om jag skulle scrappa? Eller både och... ;-)

Här kommer en enkel LO som jag gjorde med förra årets dagisfoton. Vi fick hem dessa nyss, de har legat på dagis. Tänkte att jag lika gärna kunde scrappa dem till lillfrökens album. Hon tycker att det är sååå kul att kolla i sina album nu, känns ju extra roligt då faktiskt!!


Stor tjej och busig kille...

Idag har Stella äntligen kommit på hur man cyklar utan stödhjul! Nu ska hon bara komma på hur man börjar och slutar också... ;-) Jag tycker hon är jätteduktig, hon har varit ganska rädd, men idag funkade det!
Den lille marodören är inne i sitt värsta klätterstim! Klättrar på allt, lådor som man kan stå på, bobbycaren osv. Än så länge har han inte slagit sig, men jag har hjärtat i halsgropen hela tiden. Alla knappar ska tryckas på och alla skåp och lådor ska öppnas och tömmas... Vi har att göra nu kan jag säga! :-D Tror min käre make tycker det ska bli lite skönt att gå till jobbet imorrn igen! ;-)

Jag hittade en LO till från Linköpingscrap! Denna gjorde jag till designats skisstävling.

Återigen är det
Anitha Carlsson som är "skyldig" till fotot. :-) 

gullrumpa

God morgon!! Eller kanske förmiddag... Vilken härlig dag det ser ut att bli! Kanske ska ta tag i de där utemöblerna som ska oljas...
Mannen är hemma idag, han lyckades sätta en skruv i knät igår när vi grejade med hallprojektet. Aj!! Men han vägrar ju såklart gå till VC. *suckar* Bångstyriga människa! ;-)
På scrapfronten går det lite långsamt framåt. Min son är väldigt intresserad av mina pysselsaker, så han vill gärna hjälpa till om jag försöker gå i närheten. Alltså blir det mest när han sover och då är det så mycket annat som ska hinnas med... Jag gjorde iallafall ett bidrag till en färgutmaning på
Scraplyckan i veckan, man skulle använda svart, vitt och en färg till. Min bidde så här:


Min blev visst mest turkos som synes... :-)


Lite fjärilar är ju alltid härligt! ;-)

Ingen vinst tyvärr, men det var en väldigt rolig tävling!

Blå tårta

Vackert väder men ändå ganska kallt! Iallafall om man inte sitter i lä... Skulle behöva ta tag i vår trädgård, men det är några grejor i vägen...
Jag håller på och försöker omorganisera min lilla scraphörna. Försöker fixa förvaring genom att bära in en massa "hyllor" som rensas ut från övriga delar av huset. Det blir väldigt rörigt i vårt sovrum, men på sikt kanske det blir lite mindre rörigt...
Dagens LO gjorde jag till apriltävlingen i
designats blogg, men jag skickade visst inte in den...


Såg efter att jag fotat att vimplarna fått spunk, men jag orkade inte fota om... ;-)

Stella fixade blå tårta till brorsans ettårsfirande... Måste ju dokumenteras va!?


Första maj välkommen!

Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig Valborg! Vi var på fest hos "grannarna" över kullen, det var jättetrevligt, MASSOR med små barn för Ville att leka med, och Stella hade bästisen! Blev dock en tidig kväll för oss då Ville hade lite svårt att komma till ro och sova där. Men det var roligt så länge det varade! :-)

Hittade en LO från Linköpingscrap som jag inte har visat (tror det finns fler). Den här gjorde jag till kittävlingen på lördagen.



Fotot är återigen ett som
Anitha Carlsson har tagit, tycker det är väldigt fint! Är väldigt förtjust i denna LO över huvudtaget. Enkel, men det är ju jag!! :-) Glimmermisten blev ju väldigt härlig i kombo med fågelmasken från Heidi Swapp. Gillar masker, borde skaffa fler...

Nähäpp, nu är det dags för Wild Kids!