Brrr vad kallt det är...

Idag har vi minus 7,5 grader här på landet! Och jag som hade tänkt mig en långpromendad! Får se om jag vågar trotsa kylan...

I helgen som var besökte jag och maken London, vilket var mycket trevligt! Skönt att få umgås lite bara vi efter allt som varit. Vi hamnade i världens minsta hotellrum, ca 9 kvadrat räknade vi ut, och då är badrummet inkluderat... Sängen var ca 120 cm men en större hade inte fått plats... Nåja, när chocken lagt sig hade vi riktigt trevligt, och det är ju mysigt att ligga nära... ;-P
litet, litet rum
Men vi ska allt klaga till resebyrån då bilderna vi fick se var från ett helt annat hotell, fuskisar!

Hade tänkt att jag skulle handla en massa kläder, men jag köpte bara en ny jacka. Det var otroligt mycket folk i just de affärer som hade potential... Men det var väldigt skönt att komma hemifrån lite och äta och dricka gott. Mycket promenerande blev det också!

Hemkommen igen har jag plötsligt fått stor scraplust! Ska se om jag kan lyckas lägga ut någon Lo de närmsta dagarna. Nu ska jag sätta mig och scrappa lite iallafall!


Nu så!

Tack för uppmuntrande kommentarer, de gör mig lite gladare! Mår bättre även om läget är i stort sett oförändrat.
Idag har jag fotograferat lite och tänkte visa lite vad jag pysslat med sista veckorna...

Först ut är en LO med en bild från julfirandet hemma hos min mormor och morfar från iallafall vad jag tror, julafton 1980. Strutsen som jag har i knät blev favvogosedjur!

image143

Otaliga är våra badbilder på Stella... Hon tycker det är så kul att bada! Det senaste är att hon vill att hela familjen ska bada samtidigt, då är det inte så särskilt gott om plats kan jag säga...
Rubriken vill gärna lossna... Hittade mitt "glossy accents" lim och kom på att det var väldigt länge sen jag använde det, men det syns tyvärr inte på bilden.
De ursnygga filtblommorna är inköpta i blomsteraffären i Ullared efter tips från Eva, tack!! :-) (i löööv Ullared)
image144

Här är en LO i 6x12, har provat formatet åt båda håll, kommer bli skitdyrt när jag måste köpa album sen till alla möjliga och omöjliga format... ;-)
Detta är iallafall ett kort från i våras som jag hittade i gömmorna. Tyvärr är färgerna väldigt dassiga...
Dammade även av mitt Sunshine som legat länge utan användning. Är ju faktiskt riktigt trevligt! Så himla bra det är med en scraphörna där man kan ha sakerna mer eller mindre framme!!
Bara spillpapper tror jag att jag använt till samtliga LO's, förutom cardstock såklart!
image145

Och här kommer en på andra ledden... Uselt foto, den ser mer levande ut i verkligheten trots att det är svartvitt... Lite glitterlim här och där som livar upp men inte syns nu.

image146

Sist ut är en vanlig hederlig 12x12. Fotot är på mig och maken från i somras när vi var på kompisars bröllop. De ställde upp oss med solen rakt i ögonen varför vi ser lite ansträngda ut...
Men som texten berättar fastnar vi sällan på bild tillsammans, därför ville jag ändå scrappa det.
Är mäkta stolt över mitt annorlunda färgval!! :-D

image147

That's all folks! Funderar på om jag ska kanske sätta mig och scrappa lite nu, eller om jag ska vara duktig flicka och göra lite helgfint hemma.
Trevlig helg!!