***glad***

I morse vaknade jag med förvåning... Ingen dotter i sängen mellan oss!! Stella sov i sin säng till klockan 7!! Jag gick och la mig illtidigt igår för jag var så trött, tror inte jag vaknade en enda gång under natten. Har nog inte inträffat sedan jag blev mamma (förutom de tillfällen vi haft henne bortlämnad på natten förstås). Så skönt att vakna och känna sig utvilad!

Annars har det inte hänt så mycket här förutom att vi fått upp en och annan kartong och lite gardiner och rullgardiner här och var. Och Stella har fått ett badkar... Stackars liten höll ju på att frysa fast när hon skulle sitta på lilla pallen och duscha utan duschvägg (den kommer först imorgon), vi tyckte så synd om henne så vi var tvungna att köpa ett badkar.

Trädgårdsplanerna gick i stöpet förra helgen då vädrets makter valde att servera hällregn och grävskopan nästan fastnade. Skulle kosta 15000 att bärga den fick vi veta... Huvva, finns skojigare saker att lägga de pengarna på!! Det får helt enkelt torka lite till!!

Fyllde år förra veckan så vi hade kalas i söndags. Trevligt med tjocka släkten här på husvisning och smörgåstårta!! :-D

60740-107

Nu väntar jag bara på att jag ska kunna få till min scraphörna! Är så sugen på att scrappa, men tiden finns inte riktigt just nu... Och har jag bara en liten stund orkar jag INTE släpa fram alla kartonger och väskor, det är alldeles för krångligt och tar på tok för lång tid. Ska ta mig i kragen och planera in en träff i almanackan nu när jag vet datumen i förväg.

Nu ska jag sussa... Natti, natti!!

Rapport från kaoset...

Hej och hå vad jobbigt det är att flytta!! Påminn mig om att aldrig göra det igen... Nu är vi iallafall på plats i vårt fina hus, lägenheten är städad och nycklarna inlämnade... Återstår gör bara kartongerna... Och de är många...
Vårt förråd är inte riktigt klart ännu vilket resulterar i att vi inte kan ställa in alla våra saker där utan får ha huset som förråd tills vidare. Men det ska bli klart i helgen, så jag ser en ljusning!! :-D
TV och bredband har vi ännu inte begåvats med så vi känner oss lite lagom avskärmade från yttervärlden, fast faktum är att jag tycker det är ganska skönt! (åtminstone att slippa TV:n, tycker det är lite trevligt att umgås!!) Däremot tycker jag det är jobbigt att inte kunna kolla mina mail.
Tur att jag har ett jobb att gå till så jag kan kolla lite på nätet iaf, även om jag inte kommer åt hotmail (nedrans landstinget...)
Nu ska jag gå och avsluta min kurs jag har gått under våren! Ha det gott alla!