Scrappat!!

Ja det är inte klokt... Jag har inte bara scrappat, utan även fotat OCH skickat in till utmaningen. Är chockad själv! ;-)
Skvallrade väl iofs häromdagen om att jag gjort en hel LO och här är den nu:Ett foto från förra sommaren när Stella åt mellis på vår nya altan. Tyckte skissen (Scrappiz skissutmaning) var väldigt inspirerande och jag visste precis vilket foto jag ville ha. Tyckte att de härligt somriga färgerna passade så bra till skissen, och blommorna satt ju som en smäck!
Nu hoppas jag bara på att jag fortsätter ta mig små pysselstunder, det är ju sååå kul!!

Förresten, nån som har reagerat på vad jag uppdaterat flitigt på sista tiden?! Får väl se om det håller i sig...
Nää, nu väntar solen!

I planterartagen...

Ja en sak som går utmärkt att kombinera med bebis är trädgårdsarbete! Ville sover oftast jätteskönt i sin vagn i trädgården vilket betyder att jag får jobba bäst jag vill... Eftersom vi har ganska stor tomt som mest bestått av en gräsmatta har jag börjat lägga ner lite energi i frågan. Har planterat lite bärbuskar i veckan och igår gjorde jag ett litet trädgårdsland i några pallkragar. Sådde lite morötter, rädisor och lite sallad och sånt. Ska bli mycket spännande att se om det kommer upp något!Visst blev det fint!?

Dessutom har jag satt lite kryddväxter i en urna. Har tänkt att jag ska ha ett pallkragsland till med kryddor, men jag saknar en krage, så det får kanske bli nästa år... Krukor är ju också trevliga! Dessutom blir det ju fint på altanen då!Dessutom blommar våra små äppelträd som vi planterade förra sommaren. De är väldigt söta!!
Nu ska jag underhålla nyss nämnda bebis, som förövrigt är två månader idag!

Tiden går...

Ja, fort går det! Ville är redan åtta veckor. Stora killen ju! :-) Fast det här fotot är faktiskt några veckor gammalt... Men ändå...Det är ju alldeles underbart att vara mammaledig den här årstiden. Man får verkligen njuta av naturen och solen när den visar sig!
Här hemma väntar trädgården på att få en ansiktslyftning på framsidan. I kristi himmelsfärd-helgen ska det läggas plattor och fixas. Ska bli jättekul att få lite mer ordning. Längtar efter att få plantera och pyssla lite. Vill helst inte ta tag i det förrän jag vet hur det blir på framsidan.

Pysselsuget är väldigt stort för tillfället, dessvärre ges inte mycket tid till det då Ville helst vill umgås med sin mamma för det mesta. Men det är ju väldigt mysigt och under en begränsad tid, så jag får försöka hålla mig...
Snabbscrappade dock en LO till skissutmaningen på scrappiz häromdagen. Den blev jag nöjd med och hoppas att jag får tummen ur och skickar in den också...

Nähä, nu är det dags för lite kaffe innan det är dags för promenad till dagis och hämtning av storasyster.