Grattiskort

Grattiskort
Idag har jag äntligen fått tummen ur och installerat den efterlängtade julklappsscannern! Stella somnade redan halv sju på Tobbes bröst och jag tänkte att jag hade hela kvällen att laborera... Hmm, efter pyjamas och välling sov hon väl ungefär 10 minuter... Så det blev inte så mycket av att testa. Men jag hittade iaf det här kortet som har legat i lådan ganska länge, provade att fota det någon gång men det blev inte alls bra, så nu ser jag ju att scannern funkar!! Tjohoo!!! Tack snälla pappa!!
Jag som skulle scrappa ikväll också... Var på Minelle och fyndade idag, det var utförsäljning på scrapsakerna. Jag fick med mig massor hem: drygt trettio papper, foamstamps som jag suktat efter länge, glittriga torrchalks, chipboardmonogram, en distressdyna samt en tidning. Allt detta för bara 400 pengar! Såklart jag är scrapsugen!! Men Stella verkar inte alls intresserad av att sova nu så det får väl bli nästa år... ;-)

Ledig!

Tjohoo! Nu har jag jobbat klart för i år! Sista dagen idag och äntligen lite välförtjänt (tycker jag själv iaf) vila! 2 januari ska jag jobba nästa gång och det är ju faktiskt ganska långt tills dess.

Julen har avlöpt bra trots Stellas förkylning. Hon var feberfri på julaftonsmorgonen, men har varit ganska sur och väldigt hostig. Ingen i familjen har sovit speciellt bra... Idag har hon dock vilat middag i vanlig tid så vi hoppas på att hon även somnar i vanlig tid ikväll... Klockan har liksom blivit tio på kvällarna och det är lite slitsamt med ett ilsket barn när man själv är trött och knappt vet vad man heter...
Men som sagt, hopp om livet!!

Nu ska vi laga lite mat! God fortsättning!!

Huset

Hmm, nu ska jag göra ett tredje försök att lägga upp lite nya bilder. Två gånger har jag skrivit ett långt inlägg och sen har allt försvunnit när jag ska publicera. Morr. Senaste gången var på jobbet inatt så det kunde jag ju räknat ut själv... Landstingets datorer är ju liiite stingsliga...
Men nu så! Här kommer iallafall lite bilder från vårt besök för två veckor sedan. Vi var även där i söndags, men utifrån syns ingen större skillnad ju, och jag tog inga kort då, så håll till godo ;-)

Så här ser carporten ut i all sin glans:

60740-57

Blir ju faktiskt ett hyfsat stort förråd. Tur, med tanke på att jag är en samlare av stora mått!! Fast Tobias håller så smått på att ta ur mig den ovanan... :-) Vi får väl se hur det går...

Speaking of him så står han här på vår blivande uteplats och kikar in i vårt blivande vardagsrum:

60740-55

Från uteplatsen och ut över tomten på baksidan ser det just nu ut så här:

60740-56

Vi har ett alldeles eget litet träsk, komplett med spökträd och allt! Ser lite coolt ut, men jag är rädd att det kommer få stryka på foten... Och träsket kommer förhoppningsvis vara en prunkande trädgård om några år eller så! (vilken tur att just jag har utrustats med gröna fingrar...NOT...)

Från framsidan ser det just nu ut ungefär så här:

60740-54

Visst blir det väl ganska fint!? Och tänk vad tjusigt det blir med lite färg på och en gräsplätt eller två framför...
Nu ska jag återgå till julkorten så det kommer på lådan imorgon! (varför frångå sina principer och skicka i tid? Tror faktiskt att jag började tillverkningen i oktober, men det hjälpte föga...)
Natti natti