Kontraster

I veckan hade jag en LO med i ett inlägg på skrotboken om kontraster. Jag gjorde mitt bidrag i lila och orange/gult.Tycker färgkombon är riktigt läcker!
Älskar de färgglada spetsarna! Skulle vilja ha hur många färger som helst...Och min dymo är jag också kär i... Tror att jag kan ha sagt det förut! ;-)

Det var väl vad jag hade att bjuda på idag! Sitter och försöker förmå mig själv att städa! Ser ut som ett bombnedslag här hemma, men jag saknar inspiration... Fast snart måste jag nog göra det ändå!
Ha en trevlig lördagskväll, det tänker jag ha! Ser fram emot trerätters och ett glas rött eller två!

Skepp o'hoj!

Igår hade jag en LO med på Skrotbokens pirattema. Fotot är från i somras då jag och maken kryssade i goda vänners lag.Dammade av punchinella i flera färger för lite fisknätskänsla. Ruffade till hela layouten med svarta blommor och svarta thickers. Notera också söta flaggan som S fick i sin glass på Smultronstället förra sommaren. Den som spar han har... ;-)Det är som sagt mycket på gång på skrotboken! Många spännande utmaningar att jobba med, kul tycker jag! Är så trött för tillfället så jag orkar inte riktigt ta tag i pysslandet, men jag är sugen och laddar! :-D


Hemma

Då jag opererades i fredags kunde jag ju tyvärr inte vara med på Linköpingscrap i helgen! Supertråkigt!! Men jag är glad att operationen är överstökad, allt gick bra! :-) Jag var inne på JB och shoppade lite och pratade lite strunt, härligt! Har ganska mycket inspiration för tillfället, gött när man kan sitta i lugn och ro på dagarna. Det har blivit ganska mycket till Skrotboken som har mycket på G för tillfället, roligt! Lite till Scrappiz också! Inte så mycket att visa här än dock. Kan visa en djurisk LO jag gjort med Mollykitet...Har scrappat det här fotot förut tror jag. Tycker hon är så gullig när hon rynkar på näsan sådär! :-)
Nähä, nu ska jag kanske scrappa lite!

8 is enough

Scrappizbloggen idag har jag skrivit om utmaningen "8 is enough" som går ut på att man ska välja ut åtta material (tex cardstock och pennor får läggas till), utav dessa ska man sedan skapa minst fyra LO's. Lät spännande tyckte jag och gjorde mig ett litet kit:Glömde ta med min akrylfärg när jag fotade...

Så här blev mina layouter:

Jag tyckte att det här var ett väldigt roligt sätt att scrappa! Jag är ju som bekant ganska enkel i mitt skapande, inte så mycket dekos... Det här passade mig ypperligt med tanke på det! Kommer garanterat göra det igen. :-) Smidigt om man vill snabbscrappa!

Mollys *flodhäst*

I septemberkitet från Mollys var det det djungeltema! Inte helt lätt tycker jag... Mina Kolmårdskort ligger fortfarande i datorn alldeles oframkallade... För att komplicera det hela skulle den söta lilla flodhästen som Lilo gjort i filt vara med på månadens tävlingsbidrag.
Men så kom jag på det perfekta fotot att scrappa:Och det gjorde jag verkligen! Kände mig som en flodhäst alltså... Fotot är tagen på kvällen efter Linköpingscrap och jag var helt slut! Jag var dessutom väldigt färdig med att vara gravid, fast det struntade ju lilleman i och stannade ytterligare några dar. ;-) Det känns väldigt avlägset, trots att det bara gått ett och ett halvt år. Och Stella ser så liten ut på bilden. Hon undrade förövrigt varför hon inte har några kläder på sig. :-) Gullungen!Söta flodhästen!Journalingrutan blev lite friserad för att passa bättre i färgerna... Jag har bara lagt till knappar och thickers, allt annat är från kitet.

Fin kusin

Igår gjorde jag en LO om Stellas första möte med sin efterlängtade kusin.Lekte loss med mina mister och distresser. Som alltid blir jag ju så glatt överraskad av hur skojigt det är att kladda... Sen glömmer jag bort det ett tag igen, men först ska jag kladda lite mer! ;-)Min nya dymo är en favorit! Den genomskinliga tapen är ju helt sjukt snygg och smälter ju in perfekt! Me likey! Skulle vilja ha ett trepack med genomskinliga rullar istället för den blandade som finns...
Notera också att jag använt min nya washitape! Lite roligt!

Nåt annat som är roligt är att jag vann lottningen på Mollys månadstävling! Hurra! Jag ska få ett presentkort hemskickat! Kul att vinna tycker jag!

Nu ska jag promenera iväg och träffa lite kompisar! Barnen ska vara länge på dagis idag. Vi hade sovmorgon, skönt tyckte mamman, men barnen ville upp kl 6 båda två... Lillprins brukar vara trött och sur innan lunch på dagis, misstänker att det kan gälla större delen av förmiddagen idag! ;-)

Tjingeling!