Scrapträff igår...

...och cybercrop på Scrappiz! Var hemma hos Camilla på miniträff igår och scrappade hela dagen, väldigt trevligt!! Eftersom det passande nog var cybercrop på scrappiz blev det några bidrag dit, närmare bestämt tre stycken, de kommer här:

image195

Denna skulle vara i svart-vitt förutom ett foto eller stämpel i färg. Rubriken är snyggt glittrig, men det framgår tyvärr inte av fotot...

image196

Den här är till en färgutmaning, minst två färger (av grönt, gult, lila, turkos, brun, rosa och röd tror jag det var) skulle vara med. Fotot är från vårt bröllop i somras, tjejerna som var med på möhippan.

image197

Den sista är till skiss för DT. Ordet nöjd skulle vara med.
Även den här rubriken är blingig och fin och under står det" äntligen är dagen här - jag ska bli din fru".

Nu vill dottern ut och rasa av sig påskäggsenergin... Bara att pälsa på sig och följa med!

Bla, bla, bla...

Godkväll i stugorna!! Här har ni en som är trött... Har haft introduktion på vårdcentral i veckan. Eftersom jag inte jobbat i primärvården förut är det helt nytt för mig och jag känner mig väldigt trött och förvirrad... Har suttit i telefonrådgivning hela dagen och nästa vecka ska jag göra det "på riktigt" hela veckan. Oj, oj, hur ska det gå!? :-P

Kom på att jag har en LO som jag inte visat. Den är gjord efter skissen till 
Stellas DT-ansökan, eftersom jag fick en plats hos Minelle skickade jag aldrig in...

image194

Det var allt för idag... Måste försöka sova nu så jag orkar med en lång dag på ytterligare ett nytt ställe imorrn... Sen är det ledigt i fyra dagar, härligt!! Och på fredag ska jag på scrapträff, det ska bli superkul!!!

nu är det vår!

Det tänkte jag fira med att ladda upp lite jul-LO's... Har suttit och svettats över julfotona ett tag nu och några LO's har jag lyckats få till iallafall. Den första talar för sig själv... Stellas allra första luciatåg.
image191

Nästa handlar om den livsviktiga traditionen att äta ris à la Malta... För det måste man göra på julen (enligt min käre man) och den MÅSTE serveras ur den vita plastskålen, för det har varit så sen han var liten.... Kan säga att skålen börjar bli väldigt sliten, hur ska det gå månntro?!

image192

Den sista är från julklappsöppningen hemma på kvällen.

image193

Ja, det var väl allt för den här gången. Nu ska jag fira lite fredag innan det är dags att åka till jobbet för en natts slit och släp...*tycker synd om mig själv* ;-P
Men imorrn är jag ledig och då är jag bjuden på party minsann, det ska bli himla kul! Trevlig helg på er!!

***Utmanad***

1. Gör du kort eller scrappar? Främst är jag en scrappare, men eftersom jag köpt på mig promarkers och en del stämplar så övar jag mig sakta men säkert på att göra kort också... Problemet med kort är att de bara ligger i en hög hemma, vet liksom inte vad jag ska göra med dem...
2. Favorit färg som du gärna använder? Rött, svart och vitt, brunt och rosa.
3. Vilka dekorationer kan du inte vara utan? Knappar för tillfället
4. Vilket är ditt bästa köp? Min Cuttlebug (fast den köpte jag ju inte själv utan fick av min älskling i julklapp)
5. Finns det något du ångrar att du köpt? En CB-die som är tveksamt om jag kommer använda...
6. Vad för motiv scrappar / stämplar du helst? Främst är det dottern som fotograferas här hemma, följdaktligen är det mest henne jag scrappar foton på... Men jag försöker bredda mig lite. :-) Motivstämplar är det mest Magnolias... De är så trevliga att färglägga! :-D
7. Finns det någon pysseltidning som du brukar köpa? Vilken? Prenmererar på Creating Keepsakes och Simple Scrapbooks.
8. Favorit pysselblogg du brukar besöka? Har min lilla runda jag brukar kolla igenom dagligen, annars vet jag inte om jag har någon direkt favoritpysselblogg...
9. Vad/vem inspireras du av? Inspireras av scrapträffar! Tycker det är kalasbra för inspirationen att träffa andra och pyssla, brukar vara otroligt kreativ efter en träff. Annars tycker jag om olika utmaningar!
10. Om du fick 1000 kr och handla pysselsaker för. Vad skulle du köpa då? Skulle behöva mer papper, tycker aldrig jag har riktigt "rätt" när jag ska välja... Dessutom skulle jag behöva förnya mitt dekorationslager!

Jag utmanar Annika, Camilla, Sandra och Martha!


Lite nytt

Hade skrivit ett inlägg nyss som bara försvann... Suck! Här är en altrad presentförpackning till en vinflaska!?

image182

Har idag lämnat mitt första DT-projekt! Fick en förpackning med "hörn" som jag skulle göra något skojigt med. Det resulterade i en liten receptpärm:

image184

image185

image186

image187

image188


image189

image190

Det var allt för ikväll... Många bilder blev det.... Nu ska jag gå och sussa, jobbar tidigt imorrn. Natti, natti!


Dt-uppdrag


Japp, jag har fått den stora äran att ingå i
Minelles designteam, tillsammans med Eva, Annika och Martha! Jättekul och spännande, hoppas vi kommer få många skojsiga uppdrag och trevligt samarbete (betvivlar jag inte iofs :-)).
Det var min lilla scraphemlis... ;-P

Förövrigt är jag glad idag då vi har hittat en himla trevlig stuga i Danmark som vi ska bo i en vecka i sommar tillsammans med en annan familj. Verkade som en supermysig stuga i ett mysigt område, tror det kommer bli hur bra som helst! Och det bästa var att den veckan vi ville ha var ledig, alla veckor runtomkring var uppbokade! Ibland ska man ha tur. Hoppas vädret den veckan bestämmer sig för att vara soligt!!

Oj vad svamlig man kan vara så här på natten... Nu ska jag jobba istället... Tjingeling!

***glad är jag***

Har ju en tämligen liten scraphörna i vårt sovrum, i  andra änden bor datorn. Nu har jag kommit på den eminenta idén att byta plats på dem!! Datorn behöver ju inte så himla mycket utrymme och på så sätt får jag minst dubbelt så stort!! Yeey, jag är så glad!! Och min rare make tyckte det var en bra idé, bara en sån sak... :-D
Så nu mäter jag och planerar för fullt för all förvaring jag kommer få plats med! Kommer säkert bli hur bra som helst, fast jag vet inte när vi ska ha tid att göra det, men ändå!!

Idag har jag varit på scraploppis i Malmslätt, det var väldigt trevligt och jag hittade en del kul saker! Tack snälla Camilla för att du hittade på den braiga idén! (och tack för fikat :-))

Här hittade jag en LO som jag inte visat tidigare, den är gjord efter Helenes skiss i scrapbooking mm:

image181


Nu är det snart dags för "I en annan del av Köping", därefter blir det Wallander och sovdags... Tidig morgon imorrn, sen blir det yoga på kvällen, skööönt!