Mini art journal v.5

Aningens fantasilösa rubriker på mina inlägg nuförtiden... Men nåt ska de ju heta och banne mig, det är smidigt! :-D Idag kom veckans ord, vänskap. Eftersom jag har massor med inspiration just nu knåpade jag ihop ett direkt! Fortsatte med de ljusa, våriga färgerna...Klippt och klistrat lite... Dymon är mörkbrun, inte svart som det ser ut på bilden. Älskar rådjurspappret men har otroligt svårt att använda det av nån anledning! Som vanligt har jag min journaling på baksidan.
Gjorde en LO idag som jag blev väldigt nöjd med, men den är till Scrappiz så jag får visa den en annan dag! Men snart ska jag försöka få till lite annat än SMAJ-bidrag. :-) Längtar dock redan till nästa vecka! *fnissar*


Mini art journal v.4

Längtan! Jupps, det är veckans ord. Och vad längtar jag efter just nu? Sooool, värme, bad och semester... Grilla i trädgården, äta på altanen en varm kväll, viiiin! Ja listan kan göras lång. Men faktum kvarstår, efter all snö och kyla som jag förvisso tycker är härligt, så börjar jag längta efter våren!! Och det är precis vad mitt kort till v.4 handlar om:När jag började med det här projektet hade jag nån vision om att jag skulle göra korten något sånär färgmatchade, men jag har backat på den punkten! Vill inte begränsa mig utan bara göra det som faller mig in, känns mycket roligare! Den här gången fixade jag vårfärger med olika färger av mist. Myrorna fick jag i nån swap nån gång i början av min scrapkarriär tror jag... Pilen låg också i en blandat-utstansat hög från Adams dar... Kul när man kan använda gammalt jox!

Jag har omdanat lite i min scraphörna och det blir så himla bra! Mindre yta men bättre förvaring gör att det blir lite mindre rörigt i sovrummet där hörnan bor... Har inte riktigt fnulat ut det sista än, men jag är nöjd so far! Har knåpat ihop en LO ikväll till Scrapgalens januaritävling, men den visar jag en annan dag!

Tusen tack för alla snälla kommentarer om mina kort och andra alster! Jätteroligt när man får respons på det man gör!

Nu ska jag dricka ett glas vin och kolla Hipp hipp, hysteriskt roligt tycker jag!! Imorrn väntar kvällspass på urologen.
Ha en skön lördag gott folk!!

Mini art journal v.3

Veckans ord är vinter!

Idag har jag varit ledig efter helgens jobb. Planen var att vi skulle åka och hälsa på min kompis Å och hennes lilla dotter M. Men halvvägs dit kräktes sonen i bilen, så det var bara att vända om... :-( Väl hemma har barnen parkerat sig framför varsin film och jag passade på att göra veckans kort! Det blev så här:Färgerna blev lite sisådär i fotograferingen. Bokstäverna är snyggt glittriga! Som vanligt har jag skrivit ganska mycket på baksidan.

Eftersom jag har tänkt förvara mina kort på en ring, tänker jag att det blir snyggt med en massa band. Planen är också att vissa kort ska få utstickande dekorationer, tror det kan bli coolt!

Mini art journal v.2

Balans... Det är ordet för vecka 2. När jag tänkte på balans kom jag att tänka på yin och yang symbolen som var väldigt populär för mååånga år sen... Inspirerades lite av den och skapade följande kort:Även här har jag använt baksidan för lite mer journaling. Efter att jag fotade fick dessutom fjärilarna lite ljusrosa stickles på sig... Tyckte att de såg för nakna ut, stackarna! ;-)
När jag hade gjort det här kortet hade jag ångan uppe och var sugen på fler ord. Men nu får man ge sig till tåls ett tag. Medan jag väntar passade jag på att göra en LO med en vinterbild från förra året.
Orange och ljusblått är ganska fint ihop faktiskt! Kul med färgkombos man inte använder jämt.
Nu är frågan om jag ska scrappa eller sova!? Eller spela Betapet... Svårt val!
Jag har nog bloggat färdigt för ikväll iallafall! Två inlägg på samma timme... Oj, oj, oj! Ibland kan man chocka sig själv. :-P

Skrotbokens Mini Art Journal 2011

Skrotboken ska vi följas åt och göra ett alster i miniformat varje vecka. Ett ord att skapa utifrån presenteras varje vecka i forumet. I slutet av året har man förhoppningsvis 52 små söta alster om sig själv... :-)
Jag har lagt beslag på en gammal kortlek som låg utspridd i Stellas rum. Och ja, jag fick faktiskt lov att ta den! Jag tänker mig att mina kort ska sitta på en ring, därför har jag gjort hål i mina små kort.
Det första var lite klurigt... Ordet var Fokus.På baksidan har jag skrivit lite mer personligt och för mig själv! Det var jättekul och en utmaning att sätta igång med det här! Hoppas du vill hänga på också!! Perfekt med spillpapper och små dekos som blivit över...

10 i topp

Är lite sen, men även jag tänkte lista mina tio favoritLO's från året som gått. Inte helt lätt att välja faktiskt... Men så här bidde det, i ganska kronologisk ordning.

Jag konstaterar med detta att jag är väldigt förtjust i mist... :-) Fast det visste vi ju redan! Och trenden på slutet tycks vara hjärtan som bakgrund och maskinsöm.
Ska bli spännande att se om det håller i sig!