turkos, orange och grönt!

Snubblade över en tävling hos Pysselmyran, man skulle göra ett alster med färgerna grönt, orange och turkos. Eftersom min nygamla grej är att balta med mist och jag har dessa färger blev det en kladd-LO! :-) Enkel, men jag är väldigt nöjd med den! Fotot är på V från Kreta i somras.



Den gröna misten ser visst lite gul ut på bilden, men jag lovar, den är grön! :-)

Lite detaljbilder är ju alltid skoj...



Chippishjärtat har fått smaka på Brilliance-dyna och lite mist...



Det har även det mindre hjärtat, fast det fick en massa glossy accents också! :-) Glossy är förövrigt också en nygammal favvo. Nästan allt blir ju skitsnyggt med glossy på! Nackdelen är ju bara att det måste torka så länge... Och extra jobbigt blir det ju när man gör många saker samma dag med glossy på. ;-P

Nu ska jag åka och jobba kväll! Känns helt ok dock, med tanke på att jag är ledig resten av helgen! Imorrn väntar lite familjemys med miniutflykt, kräftor på kvällen! På söndag blir det busfabriken.
Hoppas jag hinner snika åt mig lite sovmorgon också!
Ha en skön helg!

little miss sunshine

Det är min tjejja det!! Fotot är från i somras när hon var nyfrissad! (Ni ser väl det rosa hjärtat i luggen?!)



Underbara unge! Har saknat dem i helgen när jag jobbat natt! Blir ju inte så mycket man hinner ses då. Men inatt får jag äntligen vara hemma, det är skönt!! Imorrn väntar ledig dag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på.
Ikväll har jag scrappat lite! En lo till skrotboken som jag blev så himla nöjd med!! Den får ni se en annan dag... Sen har jag påbörjat en lo till en annan grej... :-) Kul att pyssla är det! Längtar efter att åka på träff, det var ju så himla länge sen!!

Mera Mollys...

Den här månadens utmaning med Mollys-kitet var att göra ett höstkort. Mitt blev så här:



Jag har också gjort en Lo med de snygga baksidorna! Fast jag trotsade hösttemat och tog fram sommarens Kreta-bilder igen! Maken, sonen och svärfar fick en egen LO!




Nu tror jag det är dags att krypa till kojs igen. Ska jobba natt igen imorrn och på lördag. Blir ju helt dagvill. :-( Lite upp och ner att gå och lägga sig när man nyss stigit upp. Dessutom ska jag ju helst sova länge på dagen imorrn så jag vill ju inte somna för tidigt... Komplicerat värre! :-)
Lilleman ligger i min säng och snurrar och hostar, tror han blir kvar där hela natten. <3 Mysigt! :-)

Miss i nassa!

Sitter på jobbet och klockan är 2.40. Jag är väldigt trött och det är väldigt länge tills jag får åka hem och sova... ;-P Men då kom jag på att jag påbörjade ett inlägg i förmiddags, som försvann när jag skulle lägga in en bild och då orkade jag inte börja om. Men nu har jag ju det så lugnt och fridfullt och förhoppningsvis ligger ju bilden i arkivet!

Jag har pysslat en del på sistone, men varit lite dålig på att fota! Hade tänkt bjuda på två kort som jag gjorde till kortveckan på Skrotboken, men det är bara det ena som jag kommer åt inatt...



Ett lapptäckeskort, väldigt fiffigt om man har mycket spillbitar i form av remsor! Och har man inte är det ju inte så svårt att skapa... :-) Den tjusiga stickersen med pippin kommer från Ullared! Ibland kan man göra fynd även bland scrapsakerna...
På tal om Ullared är jag otroligt sugen på att åka dit igen! Blir det varje måndag när jag kollar på TV:n! Dessutom tycker jag att varenda människa åker dit nu, jag är väldigt avis... Kanske skulle åka dit och kolla på julklappar!? ;-P

Veckan har varit lugn, barnen är skapligt friska. Eller, förkylda såklart, men dagismässiga... V är otroligt mammig, jag ska bära honom hela tiden på kvällarna. Och helst ska han ju sova med mig såklart! Ganska mysigt men också lite jobbigt då han far runt som en propeller och sparkas och har sig. Lite tufft när man ska upp kl 5, men man vänjer sig väl.
Det är väl den positiva biten med nattjobb; att jag får sova ifred på dagen... Även om det inte riktigt blir samma sömn.

Nähä, nu kanske jag ska försöka göra nån form av nytta igen! Sov gott, det tänker jag göra om ca fem timmar... Ursäkta att inlägget blev lite svamligt... ;-P

Lite papper

Idag på Scrappizbloggen har jag med en LO med lite mönsterpapper... Jag brukar ju inte ha så supermycket papper på mina alster, men den här gången har jag inget (bortsett från journalingpappret som kommer från ett block).



Lite glimmermist och saken är biff! ;-)

Tycker det är ganska trevligt med såna här LO's där man fokuserar på journalingen! Den här är till Stellas album och handlar lite om vad hon är för en tjej just nu! Ska försöka komma ihåg att göra såna med jämna mellanrum!

Nu ska jag ta min förkylda kropp och förpassa den till sängen! Idag har jag varit hemma sjuk. :-( Turligt nog är jag ledig två dagar nu, sen tänker jag banne mig vara frisk! Så det så!

Återvinning

Här kommer en LO som jag skapat till Skrotbokens tema att återanvända förpackningar till scrapmaterial. Jag tog en förpackning från Primablommor och använde som journalingruta.



De små rutorna lämpar sig ju alldeles förträffligt att skriva på!



Papprena kommer från det första Mollys-kitet. På tal om det landade mitt oktoberkit i postlådan igår, det såg trevligt ut... Ska bli roligt att sätta tänderna i, men det får vänta ett tag. Nu väntar kvällsjobb to och fredag, då finns det ingen tid till pyssel.
Dessutom är det lite småkrassligt här hemma fortfarande. S är frisk, V hade feber igår och hostar som en tok på nätterna. Själv har jag ont i halsen och känner mig seg, men har jag inte feber går jag till jobbet... ;-P
Farfar kommer hit och underhåller Ville när vi jobbar. Bra med pensionerad svärfar! :-D

Nähä! Lite kaffe kanske och sen ta tag i förmiddagsbestyren...

Tårtkort

Nu i oktober pågår Kortvecka 2010 på Skrotboken. Jag som inte är nån kortmakare i vanliga fall, blev lite inspirerad och har gjort några stycken. Riktigt kul faktiskt! :-)

Det första jag visar är ett kort i form av en tårta. Inspirationen till den fann jag hos Scrapperlicious, en helt ljuvlig gräddtårta... Min blev så här:



Tårtan är grön, men det blev visst lite underliga färger i fotograferingen...



Garnering i närbild! Stämplarna kommer från Minelle.
Nu pockar mina små gryn på uppmärksamhet! Ha en fortsatt trevlig dag, det tänker vi ha! :-)

Hemgjorda blommor

Häromdagen hade jag en LO med på Skrotboken, utmaningen bestod i att skapa ett alster och använda en för sig själv ny teknik. Jag kom på att jag läst en beskrivning hur man gör egna blommor i Scrapbooks etc och bestämde mig för att prova. Fördelen med att göra egna dekos är ju att man kan bestämma alldeles själv vilken färg och vilket utseende de ska ha... Så här blev mina blommor;





Tycker att det blev ganska bra! Kruxet är ju om man vill sätta in sin LO i att album... Blommorna är ju ganska höga, men jag antar att det går att korrigera genom att klippa smalare spiraler.

Här hemma har vi sjukstuga. :-( Stella och jag var på simskolan igår, sen skulle vi åka till Maxi och handla. S ville vara i lekstugan medan jag handlade. Under tiden där hade hon blivit hängig och personalen ropade efter mig. Det har aldrig hänt innan! Sen somnade hon i bilen och väl hemma fortsatte hon sova hela eftermiddagen och kvällen. Idag har hon fortfarande lite feber, men är piggare!

Jag har jobbat i veckan, tisdag och onsdag på sjukhuset, ny avdelning! Spännande och lite läskigt... Torsdag till fredag var vi på Vildmarkshotellet på utbildningsdagar och trevligheter. Det var skojigt och intensivt! Jag var helt slut när jag kom hem på fredagen... Och nu väntar en körig vecka, som tur är många kvällar, så jag slipper kasta mig iväg tidigt. (Även om jag blir väckt i ottan av min morgonpigge son)

På återseende!