Mera bokinspiration...

Jepps, jag gjorde en LO inspirerad av en bok till Skrotboken också... Den här gången hittade jag boken när jag städade upp efter sonens framfart i bokhyllan. En av favvosysslorna är att riva ut böckerna. Och när jag plockade där hittade denna bok:Tycker färgerna är härliga och bestämde mig för att använda dem!Jag färgade in pappret med distresser i två färger, använde samma dynor att stämpla fina fjärilarna med! Ett foto i sepia och en grön titel, sen är väl saken biff?! Lite spets och bling går ju alltid hem också!
Egentligen skulle jag väl ha använt mitt "Spotlight" till titeln, men jag gjorde den i fjällen och orkade inte släpa med mig Epic:en dit... Dessutom kanske det måste finnas gränser... ;-)Igår var jag riktigt produktiv med tanke på rådande omständigheter... Gjorde en och en halv LO! Eller förresten, jag gjorde ju klart en till. En och två halva då... :-)

Vet ni, prinsen har fått dagisplats!! Tjohoo!! Jag har varit lite orolig faktiskt, för det är ganska så fullt här, men nu känns det väldigt bra!

***Kärlek***

Förra veckan hade jag en LO på Scrappizbloggen där ÅsaM utmanat oss att använda spillpapper.

Jag kom att tänka på ett kort jag sett i Scrapbooks etc där någon hade stansat en massa hjärtan, så ville jag också göra. En fotomatta med hjärtan och sedan lite bling, så behövdes inte mer... En titel också, förstås! :-)

Jag är så sugen att scrappa för stunden, men tiden vill liksom inte infinna sig... :-( Min söte son har kommit in i nåt stim där han vägrar sova på kvällen. 22 både igår och i lördags... Lite sent tycker jag! Vem orkar dra igång något då? Igår pillrade jag lite med en påbörjad LO bara för att det kliade så i fingrarna. Jag var egentligen supertrött efter jobbet, men satt en halvtimme i ren trots. ;-P

Nähä, man kanske skulle släppa greppet om datorn och gå ut och hänga tvätt i vårsolen!


Leopardtjej

Eftersom McDonalds alltid talar om på radio när de ska ha familjedagar med ansiktsmålning brukar det vara svårt att undvika dem... Sist blev hon en så här fin Leopard!Hörde förövrigt på reklamen häromdagen att ovan nämnda hamburgerställe i helgen förvandlar alla barn till drakar och prinsessor... Tror ni det går att undvika? Jag har tur och jobbar helg, så jag kanske slipper... ;-) Eller om hon möjligtvis har glömt det!?
Det blir ju väldigt fina foton att scrappa iallafall! <3
Igår gjorde jag ett tävlingsbidrag till scraplyckans färgtävling, fast jag undrar om den blir godkänd... Men annars gör jag en ny, jag är ju som bekant förtjust i färgutmaningar. Idag väntar jag hem en laddning foton från Crimson så det blir nog lite pyssel ikväll.
Stella ville pyssla nu men jag har så mycket bråte på skrivbordet så det kändes omöjligt. Hon sitter nu och målar med mina promarkers..." om jag kunde ha några tuschpennor med tunn spets?" Hon är nöjd och glad iallfall och sist var hon försiktig, så jag hoppas hon är det idag med. :-)
Färdigsvamlat för idag! Ha en skön fredag!


Inget är som vädret i april...

Vilken förvåning jag kände när jag drog upp rullgardinen i morse och det var snö på taken. Jag tycker det är bättre när himlen är blå och solen skiner... Men man ska väl inte klaga! ;-)

Scrappizbloggen idag har jag med en LO som jag inspirerats av ett bokomslag. Det var Milla_80 som utmanade oss och jag hittade en gammal favoritbok, Påven Johanna. Fantastisk bok, läs den om du inte redan gjort det!! Jag inspirerades av färgerna och upplägget på bokomslaget. Vill du se hur boken ser ut får du gå in på Scrappiz. :-)Igår var det ett inlägg där Petra utmanat oss att skapa så rivet och skitigt som möjligt. Jag gjorde ett bidrag som blev så här.Jag kladdade ner mitt cardstock med två olika distresser, stämplade med samma dynor och mistade med glimmermist. Bilden är från sonens ettårskalas.


Resetema på skrotboken

Idag är det ett inlägg som handlar om resor på Skrotboken. Jag bidrog med denna layoutFotot är från sommaren -08 då Stella och jag var ute med min far och hans fru och seglade. Vi åkte bla till Ängholmen som vi alltid besökte på somrarna när jag var liten. Jag har markerat med pilen på sjökortet var vi är. Till rutinerna på varje nytt ställe vi besökte hörde alltid den obligatoriska "huppeguppen". Man måste ju se vad det är för ställe man befinner sig på... Alltid fanns det nåt spännande att upptäcka!


Sköna söndag

Jamen visst är det väl ganska skönt med söndagar? Om man inte som jag ska jobba idag förstås... ;-) Igår tittade jag på Millenium och scrappade lite, det var en alldeles lagom lördag! Jag blev dock inte riktigt klar så den kan jag inte visa, men jag har lite LO's liggande sen Linköpingscrap har jag insett. Tänkte bjuda på en sån idag!En väldigt enkel LO i dotterns favvofärg! Fotot har min kära kollega
Anitha Carlsson tagit. Kika gärna på hennes bilder, de är fiiina!
Hon har även tagit fotot på nästa LO.Den här gjorde jag till någon tävling, men eftersom jag har teflonminne minns jag inte riktigt... Tror dock att det var en lift?!

Nu ska jag se om min son vill sova middag så jag kan måla en gång i hallen innan det är dags att ge sig iväg till jobbet! Ha en fortsatt skön dag!

Vill du ha Spotify Premium gratis?

Då ska du gå in här: http://www.gratispremium.com/?ref=139497 

Skapa med vatten

Till mitt första alster på Skrotboken skulle man använda sig av vatten på något vis.Jag valde att ta fram Stellas vattenfärger. Jag målade streck som en ram och skvätte färg ur penseln på mitt cardstock.Som fotomatta använde jag en sönderklippt tygpåse som det varit blommor i.Ingen LO är väl komplett utan fjärilar och bling!? ;-)

Igår hade jag Meandi-party, och oooh så mycket fint det fanns! Önskar jag vore gjord av pengar! Det är ju supersvårt att välja när man skulle vilja ha typ allt!
Ikväll firar mitt jobb fem år, då ska vi bli bjudna på mat och sedan bowling. Ska bli väldigt kul! Det är ju så roligt att träffa kollegorna nu när man går hemma också!
Nu tycker min dotter att vi ska fika (det finns lite kladdkaka kvar sen igår) så det är bäst att jag avslutar... ;-)


minialbum

Idag tog jag mig i kragen och fotade minialbumet om familjen som jag gjorde färdigt i helgen. Fattar inte varför jag inte gör såna oftare, det är ju superkul att göra och lika kul att kolla i. Perfekta presenter dessutom! Jag ska göra fler i fortsättningen...Monogrammet färgade jag in med versa watermark i kanterna och embossade med rött glitter, det föll bort lite på kanten i själva processen, men jag bestämde mig för att det inte gör något...Pappans sida...Mammans sida...Stellas sida...och Villes sida...Och sist men inte minst huset vi bor i. I tjusig vinterskrud dessutom! ;-)
Men nu är sista snön näääästan borta. Det finns pyttelite kvar i de två högarna, men jag gör mitt bästa för att sprida ut dem och påskynda processen! :-D

Nu ska jag verkligen sluta häcka framför datorn, har flera projekt att ta tag i idag! På återseende!

Underbara vårsol!!!

Visst är det fantastiskt?! Jag blir lycklig i hela kroppen av att titta ut och se den härliga solen. Snart, snart har den lyckats smälta bort även de sista två små snöhögarna i vår trädgård! Det bästa av allt är att alla har tillfrisknat nu, så vi kan gå ut och njuta av allt! Har två små telningar här hemma som längtar ut...

Mitt planerade scrappande i helgen blev det inte mycket med... Gjorde en LO igår men den har jag inte hunnit fota ännu, jag gjorde dessutom klart ett minialbum om familjen som jag påbörjade till cc:n på JP, men som inte blev färdigt.
Jag kan dock visa upp de två bidrag jag fick ihop till cc:n på Scrappiz.Denna gjordes till designats tävling där man skulle ha minst tre foton och handskriven journaling. Jag valde att ha min journaling direkt på fotot.Detta är till en färgutmaning som bestod i att man skulle använda lila, gult, orange och grönt. Samtliga färger skulle finnas och inga andra fick förekomma. Jag gjorde en 6x6 för första gången. Det var ju lite kul som omväxling, även om jag inte tror att jag kommer fylla något album...

Något annat skojsigt jag kan berätta är att jag blev tillfrågad om jag ville blir gästinspiratör för
Skrotboken en månad, det ville jag ju såklart! Jag har nyss skickat iväg mina sista alster dit så ni får hoppa iväg dit och kolla nu under april! (annars med såklart...) :-)

Nää, nu ska jag dricka mitt förmiddagskaffe och sen är det dags att gå ut i den omtalade solen!

Hemma

Stella och jag kom hem sent i fredags kväll efter en härlig vecka (eller nästan iallfall) i Sälen. På torsdagen lossnade det för henne och hon kom på grejen med skidåkning. Hon åkte knapplift själv och körde slalom, vi fick knappt hjälpa henne i uppförsbackarna längre och hon ville helst inte åka hem och äta lunch... :-)
Morfar och hon byggde klart igloon, den blev supertjusig!!Och min käre far var väldigt nöjd, han har nämligen aldrig byggt en igloo förut. :-)

När vi väl kom hem på fredagen och jag somnat skönt i min egen säng, väcktes jag av lillprinsen som spytt ner hela sig och hela sängen... Proceduren upprepades några gånger och sedan har han varit lite hängig hela helgen. Igår var han jätteslö och ville inte dricka överhuvudtaget, jag var riktigt orolig ett tag. Men efter att jag sprutmatat honom med cocacola i några timmar var han ganska pigg igen! Och än så länge verkar magen lugn!
Men gissa vem som fick ta över eländet nu? Mamman såklart! Underbart att bo på toaletten... Känner mig dock lite bättre nu, så jag hoppas att jag är frisk imorrn!

Just ja, hade ju tänkt visa en LO som jag gjorde i fjällen...

En liten LO om sonens tveksamhet till gröt och annat ätbart...

Tycker de luddiga thickersarna är ganska söta! De har legat i botten av väskan länge för att de är så dåligt förklistrade... Men jag har ju faktiskt annat lim! :-)
Nu ska jag gå och lägga mig en stund medan sonen sover.