lite mer tak...

lite mer tak...
Nu har ytterligare en vecka gått och taket har blivit lite mer klätt iallafall! Stella och Tobias var ute idag och kollade när jag jobbade. De var ju såklart tvungna att ta lite bilder så jag också fick se hur det ser ut! Tyvärr jobbar jag hela veckan (förutom måndag, men då har jag annat...), annars är jag himla sugen på att åka dit och se med egna ögon... Kanske blir en tur nästa helg.

Nu måste jag krypa i säng så jag orkar upp vid halv sex imorrn igen...suck... Tidigt! *tycker synd om mig själv*

Husresning

Imorse strax efter sju var vi ute vid tomten för att vara med på husresningen! Mycket spännande!! Kände mig lite som ett barn på julafton där jag klafsade omkring i mörkret och leran i mina gummistövlar och bara väntade på att de skulle "sätta igång". Det var en hel del saker som skulle "in i huset" innan de kunde sätta igång med väggarna.

60740-46

Ganska snart kom också första väggen farandes! Ganska mäktig känsla faktiskt! Vi har ju som sagt väntat ganska länge på det här tillfället!

60740-47

Och här sitter första väggen på plats:

60740-48

Sakta men säkert började vårt hus ta form! Eller sakta förresten, det går ju ohyggligt fort om man tänker på att det är ett helt hus...

60740-49

60740-50

60740-51

Nu var det dags för frukost för de hårt arbetande... Då passade vi på att knalla in i vårt hus. Kändes väldigt, väldigt litet när vi stod därinne. Tycker även det såg väldigt litet ut från utsidan, men det är väl så det är...
Vi tyckte också att vi var värda lite fika efter att ha frusit lite, så vi åkte iväg och fikade med Cissi, som jag inte träffat på länge. Kul att se henne samtidigt som vi fördrev tiden lite!
När vi kom tillbaka några timmar senare höll taket på att komma på plats och förrådet var också rest. Genast såg huset mycket större ut! Och fint blir det!!! Längtar tills det är klart!

60740-52

Återkommer förmodligen med mer bilder snart... Kommer nog att ha ganska svårt att hålla oss därifrån så länge vi vet att det händer saker hela tiden... :-)

Ssssömnig

Hur kommer det sig att det aldrig är någon som ringer till mig på förmiddagarna, utom just när jag ska/har jobba natt!?! Mycket märkligt.... Inatt sov jag ganska illa. Stella sov oroligt och vaknade en massa, så hon fick sova hos mig. Halv två vaknade jag av att hon ramlade ur sängen. Ojojoj, snacka om att hon var ledsen och rädd! Inte kunde jag somna om efter det!!

Så imorse åkte familjen iväg till dagmamman och jag fick äääntligen sova! Klockan nio ringer telefonen första gången, då var det en kompis som jag missade precis eftersom jag inte hittade telefonen... Somnar om och sover ytterligare en timme då jag blir uppringd av en j**la fax. Morr! Lika bra att ge upp och gå upp... Vi får väl se hur sömning jag blir framåt fyrahugget inatt... Imorgon kan det bli öronproppar!

Nu kanske man skulle passa på att ta sig ut i det vackra höstvädret och bli lite pigg av solen! :-)

Gungälgen

Gungälgen
Stella fick en gungälg av mormor i present i vintras. I somras lärde hon sig att klättra upp och ner och gunga själv! Det är fortfarande väldigt roligt att gunga, men som allt annat gäller korta stunder... Saker och ting kan bli tjatiga om man gör dem för länge tror jag...
När jag gjorde den här hade jag just köpt mitt glossy accents lim, vilket kanske syns... Det är ju helt underbart!! Tyckte de små blommorna blev skitbra, men det syns tyvärr inte på fotot hur snygga de är! (Oj vad jag önskar mig en scanner!!!)
Blommorna där uppe är fästa i två tags som sitter under fotot med journaling.

Helsingborg

Helsingborg
I somras var jag och Tobias på vår första lillsemester utan Stella. Vi var i Helsingborg och i Falkenberg. Det var väldigt mysigt att umgås själva, även om vi såklart längtade hem ibland! Tre nätter var vi borta och det kändes hur lyxigt som helst att sova hela nätterna och äta i lugn och ro!

Segeltur

Segeltur
I somras var vi med pappa och Elisabeth och seglade en dag. Det var premiärtur i segelbåt för både Stella och Tobias. Stella tyckte det var lite varm och bökigt med flytväst, annars tror jag hon gillade det! Det var isande kallt i havet så hon fick bara plaska lite i små "bassänger" på berget, men det var hur kul som helst!

Trötter

Trötter
En trött liten pyjamastjej har somnat på pappas bröst...  En av de första layouterna jag gjorde efter att ha köpt Heidi Swappblommorna. Nu har jag pippi på dem och skulle kunna ha dem på varenda LO...

Gotland

Gotland
Här utmanade jag mig själv att använda många foton... Tyckte det blev bra med de milda tonerna, en lugn LO, trots att det är mycket foton.
Bilderna är tagna på Gotland sensommaren -03. Cissi, Helena och Pia hade bjudit in sina kompisar till en händelserik helg i Helenas sommarhus. Mycket trevligt!!

Nyfödd

Nyfödd
Den här gjorde jag efter en utmaning jag fick av min kära mentor. Att scrappa en LO utan foto, med fokus på journaling och budskapet. Det blev ytterligare en LO till Stellas album, med tankar om hur det kändes att bli mamma till henne.

Fundersam

Fundersam
En LO om Stellas tankfullhet när vi åker bil. Av ansiktsuttrycket att döma ser det iallafall ut som om hon har djupa funderingar. De tre små flikarna som sitter fast med brads är dymoremsor som tyvärr syns hemskt dåligt!

Blivande carporten på ett hörn...

Blivande carporten på ett hörn...
Hmm.. som sagt, regnet öste ner, så det blev några foton från varma sköna bilen oxå! Sambon tyckte jag var lat!! Tsss...

Plattan

Plattan
Jaha, då var vi igång då!! Här är grunden till vår blivande Ugglan 121! Idag var vi ute och kollade för första gången sedan de satt igång på allvar. Tyvärr öste regnet ner, så det blev ingen längre utflykt... Men det känns iallafall väldigt roligt och spännande att projektet äääntligen börjar synas! Känns som det är hur länge sen som helst som det var klart med bygglov och annat. Men nu så!! :-) Kan inte vänta tills det blir vår och vi äntligen får flytta in! Då har processen pågått ganska exakt ett år. (Förutsatt att allt går som planerat) *håller tummarna*