Långt mellan inläggen

Ja, det är ju sommar och vi far omkring lite ibland... Dessutom skapar jag noll och har alltså inte mycket att visa. Men jag hoppas dock att inspirationen ska ta fart snart och att jag ska bli lite produktiv! :-)
Jag hade en layout med på Skrotboken häromsistens där man skulle använda symaskinen;Det råkade bli ett vintrigt foto, men det känns ju nästan som höst ute idag, så det får väl vara så... Jag gillar att använda symaskinen på mina alster, men det blir inte av så ofta, tyvärr. Här sydde jag fast papprena med vanlig sicksacksöm. Fotot är framkallat med ram, blir ganska effektfullt tycker jag!Lite detaljbilder mest för att det är kul!

Hemma igen

Eller om man ska vara noga har vi varit hemma i två dagar. En helt underbar semester på Kreta passerade alldeles för fort! Hade kunnat tänka mig en vecka till...
Alldeles lagom temperatur, perfekt hotell med vad som kändes som den bästa lägenheten! Poolen (eller den mest populära av dem) alldeles utanför, vi hade en grind ut från altanen och kunde ligga utanför och sola och bada medan lillprinsen sov middag i sin sköna säng! Perfekt!
Badförbud i havet de tre första dagarna, sen var Stella så inkörd på poolbadandet så det var alldeles omöjligt att bryta den trenden... Endast ett bad på stranden för oss, men det gjorde inte så mycket! God mat och dryck, svärmor och svärfar med som sällskap och avlastning, trevligt och skönt! :-)
Flygresan var lite svettig då Ville inte alls ville sova som vi tänkt att han skulle... På hemvägen somnade han fem minuter innan inflygningen påbörjades...

Sammanfattningsvis var det alltså underbart!


Semester!!

I helgen jobbade jag mina sista pass innan jag börjar jobba "på riktigt". Med andra ord är jag ledig till den 6 september!! Jag upprepar, den s j ä t t e september!! Även att jag varit föräldraledig länge nu känns det lite speciellt eftersom jag ändå har jobbat en del extra uder hela våren.
Nu är vi iallafall lediga tillsammans i massor av veckor, underbart!!

Pysslande är det fortfarande ruggigt uselt med! Ska ta med alla kameror till Grekland och förhoppningsvis ta massor av inspirerande bilder...

Jag kan idag visa en LO som jag gjorde till Skaparlustens DT-sök.Jag är supernöjd med den här layouten, tycker att färgkombon är härlig! Turkost är ju väldigt fint... :-)Nähä, nu ropar min nyplanterade häck att den är törstig... Härligt med fint väder men det innebär mååånga timmars vattnande! :-) Ha en skön sommarkväll, det tänker jag ha!