Rosa LO

Hos Pappersbiten hittade jag en utmaning att skapa rosa alster. För varje bidrag skänker Pappersbiten 10kr till bröstcancerforskning, det tycker jag är superbra!! Självklart gjorde jag ett bidrag;Den handlar om min dotters förkärlek för korv med bröd... Närhelst hon hittar en "korvgubbe" så bara ska hon ha en korv, oavsett om hon just ätit eller ej... Här är det på midsommarfirandet, strax efter lunchen som hon mumsar i sig en varmkorv! :-)Det var otroligt dåligt ljus när jag fotade, så man ser inte hur glossig och fin den är... Men här ser ni ju iallafall ett hörn... :-D
Imorse när jag lämnat på dagis tog Ville och jag en liten fotopromis. Superfint ute med sol och frost och hela paketet! Tycker det är otroligt vackert den här årstiden, då vädret är fint vill säga! Hoppas på att få med mig Stella ut i skogen i em och fota lite höstbilder. Gäller att passa på innan alla löv är bruna och på marken...


Dåligt med uppdateringar...

...japps, nu har det visst varit en svacka igen. Men tro inte att jag inte pysslar, för det gör jag!! Har styrt med lite alla möjliga saker, har inte så mycket att visa just nu tyvärr, fast två små LO's kan jag visa. Eftersom det varit så ruskigt tråkigt väder är bildkvalitén usel!! Det ser ut som det är blå bakgrund istället för vit, men det får vara som det är...

Den här gjorde jag igår på en härlig pysseldag hos Camilla. Jätteroligt, men inte superkreativt från min sida... Roligt att sitta och prata dock. Och inspiration fick jag ju såklart!! Pysslar alltid bäst efter en träff! :-) Har lånat både lyktstolpe-diesen av Camilla (den är ju sjuuukt snygg för övrigt, VILL HA) och alfabetet "uptown girl". Kul att använda någon annans grejor!

Denna gjorde jag också hos Camilla, den blev väldigt enkel, men jag gillar den ändå!!

Annars rullar det på som vanligt... Försöker lära lilleman att äta med blandat resultat...

Har idag varit förbi jobbet och sagt att jag vill börja jobba lite extra from november. Fy vad läskigt!! Känns både roligt och hemskt på en gång... Bra att få in en fot och känna på lite och samtidigt få lite pengar. För de går åt... ;-)

Färdigdatat för den här gången, jag tyckte bestämt att jag hörde pysselbordet ropa!?


Ditt och datt...

Nu är hösten här på riktigt, fy vad kallt det är!! Imorse när vi gick till dagis låg det på nollan. Det riktigt biter i kinderna, fast det är ju lite mysigt också! Tycker om att sitta och kura i soffan med tända ljus och brasan sprakande i kaminen och en tekopp i handen. Så jag klagar inte allför mycket... ;-)

Jag har på allvar tagit tag i min vikt nu, gick med i GI-viktkoll igen i måndags. Hittills känns det väldigt bra och går förvånansvärt lätt! Hoppas det fortsätter göra så... Jag vill ner 10 kg ( gärna 12, men jag tror att 10 är mer realistiskt). Det bara SKA gå!!

Pysslar gör jag en del, även om tiden inte riktigt har räckt till den här veckan. Har några halvfärdiga LO's som jag ska försöka göra helfärdiga... :-)
Så länge kan jag visa mitt bidrag till designats septembertävling som nu är avgjord; inget pris till mig tyvärr...


Blomman är urklippt ur mönsterpapper och stjälken stansad i kork. Fastsatt med 3D-kuddar och dutteliduttad med pearlmaker.De små fåglarna är urklippta ur ett papper från DCWW och är lackade med glossy accents. Kände mig också tvungen att använda min fina kantstans från Martha Stewart... :-D Skulle vilja ha allihop!!


Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och titta lite på de där halvfärdiga layouterna.
Adios!


Mera bloggparty...

... jag tycks ha blivit ett riktigt partydjur!! :-D Hos TesaB hittade jag en väldigt inspirerande annonsutmaning med twist!! Så här ser annonsen ut:

CH


Twisten bestod i att man skulle sy på sitt alster, lite eller mycket... Jag inspirerades av färgerna och använde mig av bilden som en skiss. Tyckte att de vackra grenarna var så härliga så jag bestämde mig för att stämpla egna små vårträd på ett cardstock som först mistats med grön och brun glimmermist.
Äntligen visste jag hur jag skulle scrappa Villes första ultraljudsbild som jag haft liggande i över ett år och funderat på hur jag skulle göra med... Eftersom han skulle komma till våren passade det ju utmärkt med en vårig bakgrund!!Bakom bilden finns dold journaling som dras upp i den lilla kvisten med fågeln. Jag blev så nöjd med bakgrunden att jag inte ville ha med någon annan deko eller något som "störde" harmonin, därför kom jag på att tagen kunde fästas i en gren som smälte in i bakgrunden!Jag sydde en ram med två olika färger och sömmar.

Det var riktigt roligt att leka loss med stämplarna som kommer från Basic Greys "grow-a-garden". Jag använder dem inte så ofta, men när jag gör det inser jag hur läckra och användbara de är!!

Nu ska det bakas här i huset, det är ju trots allt kanelbullens dag!!

Bloggcandy

Jepp, hos essmo finns följande trevliga bloggcandy att vinna! Hoppa dit och kolla vet jag...Mera till bloggpartyt

Hej, här är jag igen... ;-) Den här gången är det Cath som bjuder på en färgutmaning. Nämligen att skapa i rosa och brunt (möjligen med inslag av vitt). Detta nappade jag på såklart och fick till följande bidrag;

Ljuset var väl inte det bästa att fota i idag, men jag tror det syns ganska bra iallafall.Såg framför mig en riktig nyckel, men jag lyckades inte hitta någon så det fick bli ett pappersalternativ... :-) Är ganska nöjd med den också faktiskt! Den är urklippt ur ett Rusty pickle-papper som legat och dammat i pappershögen bra länge, men nu så! Klistrade den först på dubbla cardstock för att den skulle bli lite kraftigare.Nähä, nu har sonen definitivt tröttnat på att vila middag... Han är arg i sin säng så det är bäst jag plockar upp honom!