Scrapträff igår

Och jag var lite produktiv faktiskt... Gjorde två och en halv LO och fick som vanligt en hel massa inspiration! Jag har använt min underbara Cuttlebug som jag fick av min minst lika underbara make i julklapp... I löööv it!! Så smidigt! Förstår inte hur jag kunnat leva utan... ;-)
Gjorde en Lo till en färgutmaning, så den kan jag inte lägga ut här och nu. Och den som inte blev klar har jag ännu inte fotat. Så jag har en från igår att bjuda på och sen har jag en som jag gjorde efter veckans skissutmaning på swe scrapbook, men jag lyckades visst inte skicka in i tid, tyvärr, för jag är sååå nöjd med den här:

image155

och här kommer gårdagens...

image157

Fast jag ser nu att blomman i nedre hörnet har vikt sig... Suck, orkar inte fota om så det får väl vara så då! Ni får försöka bortse från det... ;-)

Nu så kommer julen...

...nu är julen här! Ingen snö tyvärr, men ändå så mysigt! Igår klädde jag granen helt mot mina principer!! Det ska ju göras kvällen före julafton, men det är ju så mysigt så jag kunde inte hålla mig!
Tyvärr kan inte paketen ligga under granen då jag misstänker att dottern skulle gå bärsärkargång om fallet vore så. Hon vill ha paket NU, inte imorgon eller någon annan dag... :-P

I eftermiddag blir det lilljul hos mamma med gröt och skinkmacka, mums! Både hon och Stella var sjuka igår, men har piggat på sig idag, tur!! De var båda sjuka förra julen, vet inte vad det är för julbacill de drar på sig...
Men huvudsaken är ju att de mår bra igen! Stella var verkligen ynklig igår, 39 i temp och tittade inte ens åt sitt lördagsgodis, det är väldigt ovanligt kan jag säga!!

Har inte scrappat nåt direkt på sistone, men jag hoppas kunna göra det under julledigheten. Så inlägget får prydas av en bild på min gran istället...

image154
Ha en riktigt god jul allihop, det tänker jag ha!! :-)

3:dje advent...

...så fort tiden går!! Men var är snön?
Har jobbat som en tok i veckan, det har varit jättekul, men tröttande... Har varit på LAH och det är verkligen roligt!! Hoppas jag får vara där mycket så jag kommer in i det!!

Scrappat har jag ju gjort lite på sistone, även om den mesta scrapenergin går åt att färdigställa julkorten... Här kommer en LO till min BOM, som jag hoppas ska bli av någon gång...
Kortet är från våren-82 enligt mina beräkningar. Jag och lillebror sitter på gräset utanför huset vi bodde i då i Västerlösa.

image153

Nu ska jag plocka lite här hemma innan det är dags att åka och köpa gran. (Som såklart inte får flytta in förrän nästa helg!!)

Städdag hos familjen P...

Just det, idag har vi fejat och gnott från tidig morgon. Pust, det är fortfarande inte klart på långa vägar då jag bestämt mig för att ta tag i diverse högar och ansamlingar som påbörjats när vi flyttade in i april... Medför att det tar lååång tid, men nu var jag värd en paus. Hittade min scanner och kom på att det var ju länge sen jag brottades med den, så jag scannade in lite nu med blandat resultat.

image149
Tycker det här fotot på min mellisätande dotter är alldeles oemotståndligt trots mjölken på hakan som maken kommenterade... Det är ju så hon ser ut när hon äter!!
Är väldigt nöjd med denna!!

image150
En layout till vårt bröllopsalbum. Tänker mig att det ska bli huvudsakligen svart och vitt med inslag av passande toner...

image152
Här har vi en till på samma tema, ser lite skumt ut, men bakgrunden är vit...

Nu kan jag nog inte skjuta upp saker och ting längre utan får nog vackert fortsätta städa, suck!