Tävlingsbidrag

Igår kände jag mig väldigt pysselsugen här i vår sjukstuga och knåpade ihop inte bara ett, utan två bidrag till olika tävlingar. Den ena tävlingen hittade jag i Scraplagrets blogg. Letade lite bland mina gamla foton och hittade ett som jag tyckte passade perfekt till temat. Det är från förra nyårsafton när T och S tände tomtebloss. Tomteblossen var precis lika populära i år, slog fyrverkerierna med hästlängder! :-)



Tyvärr blev färgerna väldigt dåliga. Man ser tex inte så bra att gnistra står med svart och glimma med rött...



Och så en liten detaljbild på blinget... :-)



Jepps, det var allt för nu... Återkommer snart hoppas jag!

Liftat mig själv

Jag har sån lust att pyssla, men svårt att få till tiden just nu... Gjorde två layouter i söndags när jag kollade på Johan Falk, men dessa har jag inte fotat ännu. Återkommer med dessa...
Sålänge kan jag visa en LO som jag gjorde till
Scrappizbloggen. Det var Petra som utmanade oss att lifta en av våra första layouter.



Den här gjorde jag till Stellas första-året-album. Jag gillar den fortfarande... Det jag inspirerades av när jag gjorde min lift var framförallt de runda fotona, samt monogrambokstaven i rubriken.



Den här blev lite mer dekorerad än den förra, även något färggladare...
Jag tycker att det här var en jätterolig utmaning! Testa du också!!
Jag kommer definitivt göra om det!

Tiden går fort när man har roligt

Jomen man fick ju tydligen blogga sitt tävlingsbidrag till Pyssellyckans blogg , så här kommer det.... :-)



Det var en underbart fin skiss, kommer använda den igen!! Det ser lite skitigt ut bakom rubriken, men det är bara gamla härliga glimmermisten som har kommit fram igen. ;-) Två färger faktiskt, men det syns ju sådär på bilden...

Älskar fotona på lillprinsen, tänk vad tiden går fort! Nyss var han ju en skrynklig liten plutt som bara ville äta och sova. Nu är han en stor kille som inte vill varken äta eller sova... ;-) Andra tanden är på frammarsch och förkyld är han också stackarn, så det går sådär med det mesta just nu...

scrappat lite...

Jepp, igår fick jag ett ryck och scrappade lite. Kul! Först gjorde jag ett bidrag till en skisstävling, är dock osäker på om man fick visa den, så jag väntar lite...
Sen gjorde jag ett bidrag till en lifttävling på
pion design. Den ser ut så här:



Den blev visst ganska lik originalet... Gillar textremsorna, brukar använda mig av det ganska ofta, även om det oftast är meningar istället för ord. Just nu är jag också kär i mina halvpärlor... Och såklart mitt Central Park-alfa!! Tycker det är sjukt snyggt!

Ikväll ska jag träna, hör och häpna!! Har lyckats få med mig två kompisar härifrån "byn". Mycket roligare och enklare när man har sällskap! Hoppas så att vi ska få in en god vana och verkligen träna två gånger i veckan!! Vi får väl se hur det går, men jag är väldigt peppad just nu iallafall. ;-)

Återvinning

I helgen visade vi olika sätt att återanvända saker i sitt skapande på Scrappizbloggen.  Jag hade med denna LO:



Den handlar passande nog om min premiär som försäljare på bakluckeloppis i somras.



Banden är urklippta ur kläder, såna som brukar sitta i nacken...



Denna tag var från början vit, jag klädde den med kraftpapper och efter att jag fått dit min journaling färgade jag in den med versa watermark och clear embossingpulver.



Denna tag var också vit först, jag färgade den med svart stämpeldyna och embossade, fick göra det två gånger för att den skulle täcka texten ordentligt.
Ganska kul att komma på nya användningsområden för saker som egentligen är "skräp".


Sammanfattning

Vet inte om jag talat om här att jag fått den stora äran att vara blogginspiratör på Scrappizbloggen! Väldigt skojigt att få jobba ihop med alla duktiga tjejer där!! Igår visades ett alster av mig för första gången... Vi gjorde olika sammanfattningar av året som gått.
Så här blev min:



Villes ankomst till familjen var ju såklart den största händelsen i vår familj och den har ju till väldigt stor del präglat hela året. Jag använde en massa indexbilder för att få med många olika händelser och vardagliga saker från året... Kommer nog att använda mig av just indexbilderna igen, kul sätt att förstärka huvudfotot! Fast nästa gång blir det kanske inte riktigt lika många! ;-)
Ha en fortsatt trevlig helg i kylan! Här var det -24,4 i morse när jag var ute och hämtade tidningen samt mer ved!! Braskaminen får jobba i dessa dagar!

Vinter!!

Wow vilken vargavinter vi fått!! Jag tycker det är jättehärligt med all snö! Plötsligt öppnar sig en värld av möjligheter för skojig utelek efter en tråkig höst med väldigt mycket tv-tittande... Nu åker vi snowracer och skridskor och i em ska Stella testa skidorna för första gången i år.

Igår var jag på scrapträff med tjejerna som fixar Linköpinscrap, det var som vanligt väldigt trevligt! Jag gjorde fyra LO, och när jag kom hem hade jag ångan uppe så det blev två till! Länge sen jag var inne i ett sånt produktivt stim...




Den första är från sommarens besök på ALV. Hade tänkt göra minst en till med många små foton, men andan föll inte på så det får bli en annan gång...



Den här handlar om min tjurighet när det gäller minigolf. Jag har alltid varit dålig förlorare just i det spelet, något som jag inte är annars... I somras när jag och barnen hälsade på hos min far och hans fru, spelade vi minigolf och jag vann!! Var tvungen att ta en bild på protokollet... En LO som passar i ett BOM-album om jag någonsin får till ett.



Förra nyårsdagen var det kallt men underbart väder! Vi var nere vid sjön och åkte skridskor. Här har vi fikapaus!



Även detta foto är från det tillfället. Så här ser "vårt" bad ut på vintern. Iallafall omklädningsrum och brygga...

Nähä, nu har sonen vaknat och vill ha mat. Sen har jag som sagt lovat uteaktiviteter, så det är bäst att sätta fart!

topp 10

Nu är det nytt år för dem som missat det... Det är väldigt populärt att lista sina 10 favorit-LO:s från året som gått och jag tänkte göra detsamma! Nu har jag bara kollat igenom bilderna på datorn, känns som det finns fler att välja på, men det får räcka!
Den första är min absoluta favorit, det är nog den LO jag är mest nöjd med av alla jag skapat! I övrigt tror jag inte det är någon speciell rangordning...



















Det var det hela... Ha nu en riktigt god fortsättning på helgen och året! :-)