Skrotbokens mini art journal v.8

Jag ligger visst lite efter med bloggandet... Vi har haft härliga kräksjukan här i helgen, i kombination med jobb. Mysigt värre. Natten till söndag var jag uppe x flera och torkade kräks, sen ringde klockan 05. Då var jag lite sliten... Men idag är det ledig dag och dagsljus, så nu har jag passat på att fota... :-)
Ordet för vecka 8 var familj och mitt kort blev så här:Knasig bild, jag vet, men jag ville att hjärtat skulle synas.Så här ser det ut på sin ring ihop med kompisarna... :-) Tror att jag kommer få gå upp några storlekar i ring dock.

Eftersom det är måndag har det ju kommit ett nytt ord, så nu vet jag vad jag ska göra om lillprinsen får för sig att sova middag... :-)

Skapat lite...

Idag har jag gjort veckans SMAJ-bidrag, men jag har inte fotat än, så ni får vänta lite... :-) Sålänge kan jag visa lite annat.
Jag skickade in ett bidrag till Scraphimlen där man skulle ha med ett hjärta som inte fick vara av papper, chipboard etc.Jag byggde ett hjärta av washitejp som bakgrund.

I söndags hade jag ett inlägg i scrappizbloggen baserat på färgkombination. Lotta lottade färger åt oss och jag fick svart och grått. Inte så pigga färger, men dessto större utmaning! :-)
Så här blev min LO efter lite klurande.Jag fuskade lite lagom med röd maskinsöm runt papper och foto, samt ett rött ord i titeln. Kändes som det skulle blivit lite väl mörkt annars. Som dekoration stansade jag ut fjärilar och glossade. Har sagt det förut och kommer nog säga det igen... Glossy accents is the shit! ;-D

Nähä, tidig sänggång kanske? Ska jobba kväll imorrn igen. Mycket kvällar nu... Skönt med sovmorgon förvisso, men det känns rätt surt att vara borta från familjen så mycket på kvällarna. Men det är ju som det är. :-)
Tjingeling!


Skrotbokens mini art journal v.7

Lika bra att smida medans järnet är varmt... Eller nåt... ;-) Veckans ord är kärlek och den här gången behövde jag inte fundera ett endaste dugg vad jag skulle skapa om. <3
Mina finaste såklart!!När jag beställde dagisbilder för ett tag sedan kom det med indexbilder som var ganska stora. Självklart måste de användas!! :-) Även den här gången blabbade jag med akrylfärg, sen hällde jag vitglittrigt embossingpulver på och värmde. Oj vad det bubblade konstigt... Men det blev ganska cool effekt!Man ser lite i övre vänstra hörnet av krackeleringseffekten... Chipboardhjärtat mistade jag med olika färger av glimmermist. Har kommit på att det är kul när det sticker ut mycket på sidorna, så risken finns att mina små kort blir suuuperstora till slut. ;-)
Nu ska jag ta en tidig kväll! Känner mig lite seg efter arbetshelgen som varit, även om jag varit ledig idag.
På återseende!

Skrotbokens mini art journal v.6

Yeaaay! Det funkar!! :-) Nu ligger jag ju efter...  Förra veckan var det Tufft som var veckans ord i Skrotbokens mini art journal. Innan jag kom på hur jag skulle tolka det hade jag vissa bekymmer. Kom dock ganska snabbt på att det som är centralt i mitt liv just nu ofta är hur sömnen varit. Och med en intensiv och inte alltid så lugnt sovande tvååring blir sömnen ofta lidande. Det kan vara väldigt tufft när jag jobbat kväll och kommer hem sent och vet att klockan ringer 05 igen... Men det är ju som det är och bara att gilla läget! Hur som helst är det vad mitt kort handlar om den här veckan.Jag målade kortet med akrylfärg i två omgångar först. Sen satte jag dit stjärnorna och pilen och kladdade med olika lim: stickles, glossy accents och cracklepaint... Sen lite pearlmaker på det hela. :-) Det är såklart finare i verkligeheten när man bättre ser kontrasterna mellan den matta akrylfärgen och de olika ytorna som är "klistriga"...

Här ser man lite bättre iallafall!

Och bara för att jag plötsligt kan, så lägger jag in lite extra bilder... ;-)

Kul när tekniken funkar!! Nu ska jag gå och scrappa veckans bidrag till SMAJ! Vet precis (eller iallafall lite) hur jag ska göra! :-)
Har du hängt på än? Inte försent!

Knas

Ja det verkar vara nåt knas med bloggen, jag kan nämligen inte ladda upp bilder. Why? Skulle ju blogga veckans SMAJ-bidrag, men jag har inte lyckats varken ikväll eller igår. :-( Surt sa räven!
Hoppas att det funkar imorrn, för det här är ju inget roligt!
Nu ska jag sussa... 6.45 imorrn, sen väntar helgjobb! Hoppas det blir trevligt!
Natti natti


Scrapgalens januaritävling

För att bryta av lite mot SMAJ-bidragen tänkte jag visa mitt bidrag till Scrapgalens färgutmaning. Man skulle skapa "duokromatiskt", dvs använda två färger bara. Jag gjorde en LO i rött och gult:Hittade ett gammalt foto på Stella när hon skulle "rymma" en sommarkväll. Tog på sig stövlar och hjälm till sin blöja och pyjamasjacka... <3 Som vanligt nuförtiden använde jag min symaskin. Bra uppfinning det där... ;-)

Imorrn jobbar jag sista passet innan treledighet, ska bli superskönt! Älskar att jobba dag på fredagar när man ska vara ledig resten av helgen. Hoppas på att hinna lite pyssel i helgen!