Jag älskar våren...

... och känner en otrolig glädje över att vi bor som vi gör! S och jag brukar gå ut i hagen bredvid huset och plocka vitsippor. Överallt växer hur mycket vitsippor som helst och det är helt bedövande vackert!! Igår när vi åkte en annan väg än den vi brukar såg jag en solig slänt som var helt täckt av vitsippor, men även en del blåsippor. Så vackert! Dit måste jag nog släpa med mig dotra och kameran imorgon efter jobbet! Hoppas att solen fortsätter lysa, det är ju så härligt!!
Annars är jag mest avis på er som är på eventet. Nästa år MÅSTE jag också åka!!! :-Dimage202

Ny scraphörna - äntligen!

Men tyvärr är det inte klart ännu... Eftersom min käre man har legat sjuk hela helgen (och gör fortfarande) har inga hyllor kommit upp än. (jag glömde visst hur man gör när man fixar sånt när jag fick en händig make...)
Stella och jag har varit ute i solen nästan hela dagen, vi plockade vitsippor, släpade ut de apskitiga trädgårdsmöblerna och fikade (efter att vi grovsanerat dem), åkte till Sätravallen och promenerade och kastade pinnar i sjön... Sen har vi gungat på många olika ställen. En lugn men mysig dag!
Vägde mig i morse och det går lite neråt! På två veckor har jag gått ner 2,2kg och minskat 4cm i midjan, det får väl vara godkänt?!
Var på scrapträff i lördags, fick bara gjort en LO, men det var trevligt att träffa scraptjejerna och prata lite strunt! Fick en dutt med inspiration på köpet! :-D
Nu ska jag sova!!

En liten LO

Här kommer en LO som har legat ett tag i gömmorna... Den är väldigt enkel, men jag gillar den jättemycket! (antagligen just för att den är enkel, sån är ju jag...)

image200

Tycker rubriken blev ursnygg! Dekorgummi med lite glossy accents på! :-)

image201

Gjorde en LO igår som jag blev riktigt nöjd med, men jag tror jag måste scanna den för att den ska göra sig på bild... Och scannern orkar jag inte ta fram nu, så den får ni se en annan gång!
Nu ska jag gå och prata med min far som just kom hit. Eftersom han bor i Örebro ses vi inte så jätteofta.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Det är nytt nu...

... mitt bantande... Har kört VV under början av året, men sista dryga månaden har mitt schema krockat alldeles förfärligt med deras tider varför jag inte kunnat gå dit och väga mig = fusk och dålig motivation...
Efter att ha korsförhört Petra häromveckan på vår lilla miniscrapträff kom jag fram till att jag måste prova GI. Igår började jag med rivstarten, ska testa med två veckor sen får vi se hur jag känner och hur det går!
Det känns bra så här långt iallafall!

I helgen som kommer ska vi förhoppningsvis byta plats på datorn och scraphörnan. Ska bli så härligt att få lite space!! Längtar efter att få köpa fler hyllor och sätta upp!

Nu ska jag se på Sverige campar och dricka te med min käre make!

Vår, äntligen?

Äntligen förresten... Men eftersom det aldrig kom nån vinter känns det som man väntat på våren länge redan, även om det inte är så riktigt! Glad blir jag hur som helst av att se solen! Så mycket roligare att vara ute då.
Idag har vi dock roat oss inomhus. Äntligen gick det sedan ganska länge utlovade Busfabriksbesöket av stapeln... Stella och jag var där med varsin kompis... ;-P Ärligt talat vet jag inte vilka som hade roligast, mammorna eller barnen... Vi var helt svettiga allihop innan vi åkte hem. Lyckad dag med nöjda och glada barn!!

På pysselfronten är det lite stiltje just nu, men jag kan visa mitt bidrag till Stellas kittävling:

image198

Är riktigt nöjd med resultatet!!

image199

Kom på att jag ju har en till... Mitt sista bidrag till cropen i påskhelgen. Man skulle scrappa i nytt format. Har aldrig testat liggande letter förut, men det var ju faktiskt riktigt trevligt!! Känns som man fick plats med mycket på nåt sätt...

Nu ska jag bänka mig framför tv:n. Ikväll är jag ensam härskarinna över fjärrkontrollen... Gäller att passa på! :-D