#2


I utmaning nr två var uppdraget att fokusera på ett foto:

"Convert a favorite photograph into a black-and-white image, then use it as the focal-point photo on your page. It will draw your viewer's eye right into the essence of your layout!"

image136

Även den här är jag väldigt nöjd med! Älskar det här fotot på Stella, har använt det på en annan LO i färg för ganska länge sen.
Påbörjade challenge #3 igår, men jag körde fast kapitalt redan i starten, så den får nog vila lite... Idag har jag inte tid att scrappa. Måste städa... Mamma och svärisarna kommer hit och äter ikväll och jag vet verkligen inte vad jag ska bjuda på... Svärfar äter inte vitlök vilket komplicerar det hela då mer eller mindre all mat jag lagar innehåller vitlök. Framför allt verkar alla recept jag hittar också innehålla vitlök. Svår nöt att knäcka! Kanske bli så att han får en egen liten bytta utan vitlök... :-P

Tänkte försöka bli klar skapligt så att Stella och jag kan gå ner och ta ett dopp när jag hämtar henne på dagis. Hon bara älskar ju att bada och idag är det ju riktigt varmt! Snart kommer hösten så det är lika bra att passa på!! Har ju varit lite dåligt med badandet i sommar, trots att vi har förmånen att ha två fina bad på gång/cykelavstånd.
Alltså- lika bra att sluta svamla och börja städa!! Hej hej

Challenge #1

För ganska länge sen köpte jag 52 scrapbooking challenges av Elsie Flannigan, men jag har bara bläddrat i den utan att ta mig an någon utmaning... Men så igår bestämde jag mig för att börja från början med  utmaning nr1:

" Work those words
Whether it's a quote, a list of your favorite adjectives or computer-generated phrases, journaling on strips of cardstock is a great way to add visual excitement to your page. Be creative and cut a fovorite quote into pieces to add to your design
."

60740-135

Jag valde att beskriva min kärlek till min familj. Är jättenöjd med resultatet, som vanligt gör inte fotot min LO rättvisa... *gnäll, gnäll* ;-P

mera nytt

Så, nu har jag fotat de andra också, det blev lite sisådär men får duga. De ser lite skeva och konstiga ut...
Den första gjorde jag på träffen, tycker inte det blev så bra när journalingen kom dit men jag ville ju å andra sidan berätta om semestern med den... :-P Lite mörk och konstig i färgen blev den visst också när jag fotade den.

ramsvik

Nr 2 påbörjade jag på träffen och slutförde hemma.

kalas

Den sista skulle jag påbörja på träffen men insåg att jag inte visste hur jag skulle få fast vellumet utan att det syntes, så jag lade ner projektet tills jag kom hem till symaskinen... Den är lite dassig i färgerna här, mycket finare i verkligheten!

näbb

pyttelite nytt

Mest eftersom Sandra är så otålig kastade jag mig över kameran nyss... ;-P Tyvärr har jag inte kommit på var i detta hus man ska fotografera sina LO's, resultatet blev rent ut sagt skit! En blev dock ganska bra så den bjuder jag på nu... Tyvärr ser man inte riktigt att den är ganska blingig och fin, men ändå...

image129

Igår scrappade jag en liten byrå till min lilla scrapvrå, det har fortfarande inte kommit in några såna hyllor som jag vill ha, så i brist på annat... Hade problem att hitta papper som matchade gardinerna... :-P

image130

När jag ändå är i farten kan jag ju visa den halvfärdiga lilla hörnan i sin helhet! image131

Jag är hur som helst väldigt glad över att äääntligen ha min lilla vrå! Det är så mycket lättare att göra något och jag känner mig väldigt inspirerad för tillfället! Längtar massor till träffen i september!
Nu ska jag gå på jakt efter fotoställen innan jag sätter mig och scrappar lite! :-D

Ja just det!! Vårt hus är numera färdigmålat!!! Bara carporten kvar...

olika saker...

I måndags började Stella på sitt nya dagis. Till min och Tobias lättnad tycks det funka hur bra som helst än så länge. I torsdags skulle hon äta där och jag skulle hämta henne efter, då blev hon arg för att hon inte fick sova där... Hallå, man sover ju när man har ätit!! Så igår blev det sovning också och det gick bra, så jag hoppas det fortsätter flyta på i nästa vecka. En annan bra sak är att hon inte verkar ty sig till någon speciell dagisfröken, utan alla verkar funka. Så skönt om man vet att hon trivs och man slipper oroa sig!

Svärmor och jag var ute i skogen och plockade kantareller igår medans Stella var på dagis. Blev kantarelltoast på kvällen, SÅÅ gott!!

Här hemma har jag äääntligen tagit tag i min scraphörna som jag tjatat om så länge!! Var iväg och köpte mig ett litet, litet (det enda som får plats där jag ska ha det) skrivbord häromdagen, tyvärr fanns inte hyllorna som jag tänkt mig inne, så det är bara halvfärdigt, men ändå!! Jag har färdigställt de LO's som jag påbörjade på träffen förra helgen. Är så skönt när man kan ha grejorna framme och sätta sig tio minuter här och tio minuter där!! Kommer nog bli jättebra tror jag!

Har inte orkat fota än, men om jag hinner/orkar idag ska jag lägga ut dem så det äntligen kommer lite pysselrelaterat här i bloggen... :-P


fler bilder från bröllopet

Tänkte jag skulle komplettera med lite fler bilder från vårt bröllop. Har tänkt det ett tag nu och nu börjar det ju snart bli länge sen, men jag gör det ändå!
Först kommer några bilder från kyrkan, kvaliteten på bilderna är varierad, lyckades inte ta bort de röda ögonen på bilden när vi går ut.
altaret
nygifta
närbildvi & Stella

Sedan kommer lite bilder på festlokalen och dukningen som jag är mycket nöjd med! När vi kollade på lokalen första gången kändes den ganska sunkig och jag var lite halvskeptisk, men jag tyckte att det var en superbra lokal med facit i hand!

dukningen
dukning
Avslutningsvis kommer en bild på min ursnygga bukett! Jag är lite ledsen att den är torr och tråkig nu... Tänkt om den kunde fått vara för evigt... ;-)
buketten

På lördag kan jag äntligen vara med på scrapträffen, det ska bli såå kul! Längtar verkligen efter att få pyssla och att träffa alla trevliga människor! Har inte framkallat några kort än, fast jag har tänkt det så länge... Men jag får väl skriva ut lite här hemma så jag har. Hoppas kunna uppdatera med en och annan layout snart!!