God fortsättning

Annandag jul! Den gick den här julen också... Tänk så mycket ståhej och förberedelser och sen säger det bara svisch så är det över!
Vi hade en mysig och framförallt vit jul!! Hur länge sen är inte det?! Supermysigt tycker iallafall jag!

Tomten dök upp till slut till dotterns enorma glädje!! Ville förstod nog inte vad vi styrde med riktigt, dagen blev inte riktigt som alla andra...
Pappa och Stella gjorde "magi" (tomtebloss). Det tycker Stella är väldigt festligt!Idag är första dagen av fyra som vi inte har någonstans att åka och äta... Ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt! Har dock lovat Stella att vi ska åka snowracer i eftermiddag. Bäst att stå vid sitt ord! :-)


Vinter!!

Ska vi äntligen få en vit jul på riktigt!?! Jag tycker det är alldeles underbart att snön vräker ner, bortsett från att vägen till stan är liten, kurvig, djurrik och inte särskilt bra snöröjd, så det är lite osäkert att åka bil... Men annars är det underbart!!
Idag pratade vi om pulka, men det var ju så kallt och blåsigt, tyckte det var lite väl för den lille att ligga still i vagnen. Det blev pyssel inne istället. (fast Stella fick åka lite snowracer när pappan kom hem). Vi gjorde varsin ljuslykta av barnmatsburkar. Stella tyckte det var jättekul och hämtade massor av saker i sitt rum som man kunde använda... Så här fina blev de:

Nu ska jag se om min sömnvägrande son vill ha en flaska och sen eventuellt kan överväga att sova lite...


lite nytt

Det skapas faktiskt litegrann här hemma även om det inte syns så mycket i bloggen... Idag har jag fotat några layouter som jag gjort på sistone, sen har jag en del som jag inte kan visa just nu... :-)

Först ut är en LO med V modell pytteliten och T när de myser i soffan.Sen kommer en vit LO. Gjordes från början till en monokromatisk tävling, men jag skickade som vanligt inte in... Har länge varit sugen på att testa att skapa bara i vitt, det var riktigt roligt! Fast på vissa av molnen som är urklippta ur ett papper är det liiite blått. Titeln är en låt av bob hund som var en partyfavvis för ganska många år sen nu. Trallala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss... :-)

Eftersom jag var uppe i varv och inne på det monokromatiska tänket gjorde jag en orange LO av bara farten... Bilderna kommer från makens och svärfars årliga fisketävling med svärfars jobb. Sista gången (han är pensionär nu) fick Stella följa med, och visst fick hon en liten fisk!!Lite närmare bild på firren:Det var nog allt jag har att visa den här gången!
Imorse var jag på dagis och kollade in de söta små luciorna, tomtarna och pepparkaksgubbarna. Som vanligt väldigt gulligt! :-) Tyvärr blev det bara något kort som blev ok. Lite synd, men det är ju svårt när alla ska slänga fram sina kameror och barnen är trötta på att stå still. När dessutom glittret kliar så man måste ta av kronan är det ju kört. ;-)
Nähä, nu ska jag försöka göra lite nytta också idag!