Glad midsommar!

Vi hade en underbart trevlig och härlig dag i solskenet igår! Hade goda vänner här, barnen lekte, badade i polen, studsade på studsmattan. Och givetvis var vi i parken och dansade kring midsommarstången, supermysigt! Flickorna red, Stella på en ponny och Tuva på en gigantisk fd travare... Oj vad hon såg liten ut på den stora hästen... Men hon var väldigt bestämd på att hon skulle rida på den! :-) Dagen bjöd på sill och potatis såklart och obligatorisk grillning på kvällen. Och lite jordgubbar var vi ju också tvungna att klämma ner. ;-) Vi var ruskigt mätta sen... Mammorna och papporna satt ute på altanen och nattsuddade bland myggen, härligt med svensk sommar! Lite sega har vi allt varit idag!

Jag vet att jag varit katastrofalt dålig på att uppdatera på sistone, har inte riktigt motivation just nu. Dessutom jobbar jag en del denna och nästa vecka, sen ska jag inte jobba ett pass till innan jag börjar jobba "på riktigt" i september! Ska bli härligt! ;-D Att vara långledig alltså...

Har inte pysslat nåt på ett tag, men jag ska försöka komma igång. Är sugen men omotiverad på nåt underligt vis... Det kommer nog!

Återkommer med bildinlägg snart...

Kommentarer
Postat av: Eva G

Visst var det en underbar midsommar!



Känner igen det där med att vara scrapsugen men inte ha motivationen, kan det vara vädret måntro? Man får vara ute i sommarvärmen och foto lite som man kan scrappa när det blåser om knuten i hösten istället:-)

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback