ny frisyr

Idag när jag vaknat (jobbar natt nu) skulle jag åka och klippa mig. Väl i Saras stol funderade vi på vad vi skulle göra och jag kände mig sjukt jävla tråkig i mitt numera ganska långa hår. De som känner mig vet ju att jag brukar klippa av det när det nått ungefär den här längden. Så även idag... Äh, vad fasen, du är ju skitsnygg i håret sa jag till min frissa som hade en lite spretig page. Klipp av det!! Och det gjorde hon!! Känns bra om än lite ovant! Får väl se imorrn när jag ska styla det själv... Kanske utfärdar förbannelser...;-)

När jag ändå var på stan passade jag på att lämna in min nya (eller nja, min julklapps) skärmaskin som skär SNETT... Nästa vecka får jag en ny, tjohoo!!

Nu ska jag gå och dricka kaffe med mina kära arbetskamrater. De säger att vi ska se vem som vann i Let's dance.

Sov gott ni som får!

Scrappat lite

Idag hade jag tid att fotografera några LO's som legat ett tag. Har fortfarande inte klurat ut hur jag ska få in fler foton utan att det känns tjofsigt i detta format... Det kommer väl vad det lider antar jag.
Här är en lo med ett kort på mig och Stella som jag gillar, inte för det är särskilt bra, skuggor och jox, men jag tycker ändå det är fint!!

busfrö

Nästa är en lift av Elle. Hittade en lo på hennes blogg med ett blomhjärta som jag tyckte var hur fint som helst!! Önskar att jag inte skrivit rubriken för hand...
Har kommit på att jag tycker det är lite roligt igen att scrappa bebiskort! Kände mig mätt på det ett tag, men som sagt, nu är det mysigt igen!!

mys

Alla gör så fina LO's med svartvita foton!! Tycker alltid det blir så fint, men kommer aldrig ihåg att göra det själv, så nu bestämde jag mig för att testa! Eftersom jag efter träffen är mer insnöad än någonsin på stickles är alla mina layouter alltid prickiga, streckiga och stickliga i största allmänhet... *fniss* Så även denna! ;-D

min vackra dotter


Överraskning

Tulpan
Igår hade vi firat Tobbes 30-årsdag med släkt och smörgåstårta. Vi hade bestämt att vi skulle köpa mat på kvällen, trötta efter allt städande... När vi skulle åka till hämtstället skulle vi bara svänga förbi och hämta något hos svärisarna. Tobbe tog ut Stella ur bilen, vilket jag trodde han gjorde för hon somnat, så vi skulle slippa baxa in och ut med henne.. Han gick in med henne och ut kommer istället svärfar och sätter sig i bilen. Ska ni också äta thaimat, frågar jag. Eh, nä vi ska inte äta thai idag säger han och ser lite konstig ut. Sen kommer Tobbe tillbaka och sätter sig i bilen. När vi närmar oss stället vi ska till kör han fel väg. Han åker ner till en parkering vid stan och hoppar ut och säger till mig att göra detsamma. Mycket mystiskt tycker jag och går motvilligt ur bilen. Ses imorrn då, säger han till svärfar som kör iväg med vår bil.
-Tänkte att du och jag skulle gå ut och äta ikväll, vi har barnvakt tills imorrn!
Jag blev typ helt förvirrad och nervös och började fundera på vad jag hade på mig och med mig, men jag kom fram till att jag måste sett skaplig ut med tanke på att vi nyss haft gäster... Lugnade ner mig lite när jag fått smaka på första ölen och bestämma vilken resturang vi skulle gå till!
Det blev grekiskt med melodifestivalen i bakgrunden.... :-D

Imorse sov jag till nästan halv elva, hur skönt som helst!! Tror att jag har världens bästa kille!!

Scrapträffen

Här kommer LO nr 2 från lördagen. Ett bebiskort på Stella som jag plötsligt blev jättesugen på att scrappa. Förmodligen för att det gjorde sig så bra ihop med mina nyinköpta knappar från foof-a-la... Fick låna Petras QK Maddie-Anne alfabet som är hur fint som helst! Tack!! :-)
hon är så söt...
Nästa LO är från söndagens skisstävling. Jag köpte mig ett nytt album med nytt format, letter. Var över förväntan skojigt att scrappa i det formatet. Kändes väldigt lätt på något sätt, men det kanske har att göra med att hela rummet jäste av inspiration... ;-P Tänkte att detta skulle bli någon slags "bok om mig".
min far
När den var klar kändes den lite avhuggen. Kom på att jag hade kort på mig från samma tillfälle, så det fick bli en dubbel helt enkelt!
jag
Även här har Petras QK samling varit mig till nytta. Fick låna Studio Classic, tack för det oxå! ;-D

Den sista LOn blev till strax innan vi skulle packa ihop. Tycker det där kortet på Stella är ganska oemotståndligt!! Tyvärr blev fotot lite suddigt, men det är väl smällar man får ta...
ögonsten
Det var det för nu. Hoppas kunna scrappa lite ikväll!

nya stövlar

nya stövlar
Här är den första LOn från träffen, den är gjord efter Petras supersnygga skiss till lördagens skisstävling. Hade tänkt mig bruna brads i cirkeln först, men det blev så fesigt så jag fick luskamma butikerna efter röda brads som såklart var slut, så till slut fick jag köpa två förp med mixade färger för att få till det... Vad gör man inte för konsten... Som tur var kom min snälla mor och min snälla moster förbi just i den vevan, så de köpte mig varsin förp för att Stella skulle bli fin... :-D

Nu hade jag tänkt ladda upp fler alster men det går så trögt nu så jag får återkomma senare.

Sömnig...

Sitter på jobbet och föröker hålla mig vaken... Förbannar mig själv för att jag inte tog med något pyssel, inatt hade det passat utmärkt att ha något att göra, då jag är låst inne på övervaket. Suck!
Längtar hem till sovande sambo och dotter!!!

När jag vaknade idag var jag tvungen att kasta mig över mitt "minialbumkit" som jag köpte av Karin på träffen i söndags. Klädde albumet med sådär-resultat... Kanske skulle försöka att inte ha så bråttom jämt, utan vara lite noggrann?! Eller näe, då vore det ju inte jag... Hur som helst blir det säkert jättebra när det kommer i lite sidor med nåt fint på... Fick ju iaf tillfälle att testa min Xyron! Mkt bra uppfinning! Tack Annika för att du övertygat mig om att man måste ha en sån, helt sant!! :-D

Imorgon ska jag se om jag hinner fota och lägga upp mina LO's från träffen.

Nää, nu ska jag se om någon vill byta av mig så jag kan få äta lite, börjar bli hungrig!

Gonatt alla lyckliga som får sova... *tycker synd om mig själv*  tsss

Scrapträff

Imorrn är det äntligen dags för vår scrapträff!! Ska bli skitkul, även om jag är hur trött som helst just nu och inte alls fattar hur jag ska komma upp imorrn bitti... Jobbat natten som var och idag har det gått i ett. Som tur är hjälpte min ömma moder till med barnvakt och brödbak...  Och nu har jag just gjort färdigt min namnskylt och packat mina scrapsaker, tur att man har framförhållning! ;-P Nu ska jag kasta mig i säng och hoppas på att Stella sover snällt hela natten!

Hoppas att jag återkommer på söndag med en massa fint att ladda upp!!
Natti natti