Tjohej

Hmm, en rubrik ska man ju ha...

Åh vilken sommarvärme vi fått, härligt!! Igår, den varmaste dagen hittills jobbade jag 6.45-21.30... Försökte mig på att gå ut på min rast, men stödstrumpor och tokvärme går inget vidare ihop, så jag gick in rätt snabbt! ;-) I helgen ska det ju också bli supervarmt och även då ska jag jobba. Men sen ska jag ju vara ledig ända till september så jag hinner nog få fina dagar! Och snart är det ju även dags för Grekland... Skööönt!

Inget pysslat! Pysselbordet ser ut som ett katastrofområde, men jag bara o r k a r inte ta tag i det... Det får vara! Tänkte visa en LO som jag hade med på scrappiz igår. Man skulle scrappa endast ett litet foto (mindre än 10x15).



Mitt foto är 10x10 och är från när vi målade nya hallmöbeln, självklart skulle Stella hjälpa till! Min duktiga tjej! Premiär för min Doilystans tror jag bestämt... Love it! ;-)



Idag har maken jobbat sin sista dag, så nu är vi snart lediga hela familjen! Härligt!! Ha en fortsatt skön kväll!

Glad midsommar!

Vi hade en underbart trevlig och härlig dag i solskenet igår! Hade goda vänner här, barnen lekte, badade i polen, studsade på studsmattan. Och givetvis var vi i parken och dansade kring midsommarstången, supermysigt! Flickorna red, Stella på en ponny och Tuva på en gigantisk fd travare... Oj vad hon såg liten ut på den stora hästen... Men hon var väldigt bestämd på att hon skulle rida på den! :-) Dagen bjöd på sill och potatis såklart och obligatorisk grillning på kvällen. Och lite jordgubbar var vi ju också tvungna att klämma ner. ;-) Vi var ruskigt mätta sen... Mammorna och papporna satt ute på altanen och nattsuddade bland myggen, härligt med svensk sommar! Lite sega har vi allt varit idag!

Jag vet att jag varit katastrofalt dålig på att uppdatera på sistone, har inte riktigt motivation just nu. Dessutom jobbar jag en del denna och nästa vecka, sen ska jag inte jobba ett pass till innan jag börjar jobba "på riktigt" i september! Ska bli härligt! ;-D Att vara långledig alltså...

Har inte pysslat nåt på ett tag, men jag ska försöka komma igång. Är sugen men omotiverad på nåt underligt vis... Det kommer nog!

Återkommer med bildinlägg snart...

you are my sunshine

Jag tror vi håller på och regna bort... :-( Usch och fy vad tråkigt det är!! Min stackars gräsmatta mår inget vidare, stövlar är ett måste om man önskar spatsera på den... Hoppas det vänder snart!

Igår hade jag en LO med i ett inlägg om färg på Skrotboken. Länken till inlägget ville sig inte riktigt, men kolla lite längre ner så finns en länk till bloggen! :-)

Så här bidde min! Jag lekte en del med pearlmakers... Kunde liksom inte sluta när jag väl börjat! :-) Solens strålar är alldeles glittriga och fina, men det syns inte så bra. Älskar de där alfabetena, måste köpa fler!! Otroligt användbara och ganska många bokstäver av varje, i like!!

Kort inlägg idag, men ändå! :-D

Liten

Tänk att min lilla, lilla bebis redan är en liten pojke... Rotade i fotohögen häromdagen när jag skulle scrappa och hittade det här:



Där var han inte gammal... Stoltaste storasystern! <3
Den gigantiska blomman fick jag från Stellas. När man beställde där fick man lika mycket till, många saker som jag inte skulle köpt själv, men det är ju roligt!



Min nya grej är collagebilder... Jag leker hejdlöst och har väldigt skoj, fniss. Har roat mig med att göra månadsbilder, det är ju något jag har tänkt länge men inte kommit mig för med. Tänkte framkalla dessa nästa gång jag beställer!

Nu ska jag väcka lillprinsen och se om han vill äta lite. Sen ska vi åka och nosa på kusinen, ÄNTLIGEN!! Ska bli underbart mysigt!

Alster från gårdagen

Jag utlovade ju LO's från gårdagen... Den här blev jag otroligt nöjd med:



Fick en liten vision och kapade fotot i tre delar. Jag tycker att det blev superfint! Tur är väl det för jag tycker väldigt mycket om fotot... Men det går ju framkalla igen och igen! :-)
Lite detaljbilder är ju alltid roligt...



Jag gjorde en LO som jag inte blev nåt vidare nöjd med, men jag visar den ändå.



Man kan ju inte bli jättenöjd med allt...
Gjorde en tredje LO, men den ska vara till Scrappiz, så den får ni vänta på ett tag!


Vill passa på att flagga för en tävling på
Skrotboken där man kan vinna jättefina silverörhängen, skynda dit och läs, det är inte så många dagar den pågår!!

Scrapträff idag

Det var roligt att träffa tjejerna igen och kul att pyssla! Kändes lite halv förskräckligt att gå in och sätta sig hela dagen när det var så fantastiskt väder ute, men det gick! :-D
När jag kom hem återgick jag till mitt trädgårdsanläggande, shit vad roligt det är! Jag har blivit helt biten!! Hoppas mina fina sjöstenar kommer i veckan så jag kan sätta fart med resten! Kanske ska ta lite foton nån dag för att föreviga processen... Jag tycker det är jättefint redan även om det är väldigt mycket ofärdigt!!

Fick idag veta att en av mina bästa vänner gifte sig igår... Vilken spjuver!! Jag hade det på känn, så jag blev inte jätteöverraskad, men ändå!! Är allt liiiite sur för att jag inte fick vara med, men jag är också väldigt glad för deras skull! Hoppas de kompenserar med en skojig fest framöver... :-D

Nu ska jag gå och lägga mig! Har lovat dotra ett besök i simhallen imorrn... Har sagt det länge men nu ska det bli av, hon är sååå glad! :-) Ska försöka hinna med att fota lite LO's imorrn så det kan komma ett inlägg med bilder snart!

Allt och inget

Hej på er! Vilket otroligt, fantastiskt, underbart väder det är!! Man blir ju lycklig i hela kroppen när man tittar ut genom fönstret på morgonkvisten!

Igår var jag på utbildningsdag på jobbet. Kändes motigt på morgonen att gå in en hel dag, men det visade sig att vi (pga indelning i olika grupper) fick en del fritid under dagen. För mig och min grupp innebar det lunch mellan 10.45-14... Kändes helt ok! ;-D Vi satt i trädgårdsföreningen och åt lunch, gott. Sen var vi ett varv på stan, tog en glass på Bosses (premiär för min del). Helt ok arbetsdag! :-)

Skapar gör jag en del, just nu är det mest till
Skrotboken, vet inte om jag berättat att jag fått äran att ingå i deras fasta team!? Väldigt trevligt!! Det kommer lite nytt här inom kort alltså... Hav tålamod! ;-)

På söndag är det dags för en träff med tjejerna som jag fixar linköpingscrap tillsammans med! Det brukar vara underbart skojigt och jag längtar såklart!! Förresten har vi bestämt datum för nästa stora träff, 11-12 september. Missa inte det!! Kila iväg till hemsidan (pekar uppåt) och läs om anmälningar och annat praktiskt!!

Nu tyckte jag bestämt att jag hörde solen ropa på mig! Det är ju alldeles förskräckligt att sitta inne framför datorn när det är så fantastiskt ute! Ha en skön dag, tjingeling