Mera skrotboken

Har ytterligare en LO att visa som jag gjort till Skrotboken. Temat var " I have a dream" och man skulle skapa med tankebubblor.



Ville är på väg upp i rutchkanan i lekparken och jag tycker det är alldeles uppenbart vad han funderar på! :-) Jag gjorde min tankebubbla med hjälp av ett gammalt stickersark från Sassafras, ritade av konturen där en stickers suttit.



Vad gäller den lille mannen på bilden gör han stora framsteg på dagis! I torsdags åt han första gången, det gick jättebra. Soppa!? På fredagen åt han också bra och skulle göra sovpremiär. Inga som helst problem... Lisa hade lagt honom på rygg med napp och snutte och där låg han kvar två timmar senare. :-) Duktig!!! Jag trodde inte dagis skulle bli några problem, däremot tänkte jag att det nog skulle ta lite tid med sovandet... Ingen är gladare än jag om det funkar!! Hoppas det går lika bra idag.

nytt å gammalt

Idag har jag med en LO på Skrotboken. Temat är skolstart och arkeologi och man skulle skapa tex något på temat nytt men ha med något gammalt på sitt alster.



Mitt bidrag blev ett om nyheten med skidor...



Nyckeln är det gamla, jag har dock ingen aning om hur gammal eller var den kommer ifrån... De virkade blommorna har Lilo gjort, de var med i kitet från Mollys. Chippishjärtat är ett fynd från Gekås. :-) Dit jag förövrigt ska på fredag... *trallar lite*
Hoppas kanske man kan hitta nåt kul scrappigt! (Och givetvis bra kläder till barnen).

Stora killen...

japp, den lilla killen har blivit stor! Idag började han inskolningen på dagis. Det gick jättebra som väntat, han brydde sig inte ett smack om mamsen... Var bara lycklig att han fick leka i sandlådan och utforska allt han såg. :-) Ska bli spännande att se hur det fortsätter!

I lördags var vi på bröllop, det var så vackert och väldigt skojsigt! Stella var också bjuden (bästisen var näbb), de röjde järnet hela kvällen och somnade sött i bilen på väg hem. :-)

Igår gjorde vi en liten utflykt till smultronstället i Söderköping. Gott som alltid (och fruktansvärt mättande...)! Inte så LCHF men bra för själen! :-) Vi fick även se Juno slussa och fara ut mot havet. Kul tyckte Ville och vinkade glatt! :-D



Lata sommardagar

Jag bestämde mig för att prenumerera på det nya kitet från Mollys scrapbooking. Har varit sugen på ett kit länge, men tycker att det verkar dyrt och meckigt att  beställa från USA, så det här kändes perfekt! Med det första kitet kom en utmaning att skapa något med temat lata sommardagar! Eftersom färgerna och temat passade ypperligt till Kretabilderna scrappade jag sonen och maken i poolen.



Lite vit cardstock som fått glimmermist på sig och journalingspoten är det enda som inte kommer från kitet.

När jag fortsatte leka med kitet gjorde jag en till lat layout, som jag faktiskt är supernöjd med. Men det är bara bakgrundspappret och vimplarna som är från kitet, så jag kan väl inte gärna kalla den mitt bidrag... Visar den iallafall! :-)



En mycket enkel (som vanligt) LO, tyckte att pappret hade nästan allt... Behövdes inte mycket mer...

Buspojken

Här kommer en LO med min fina kille på! Fotot är från Anithas fotosession, länk finns i tidigare inlägg...



Lekt lite med mina distresser...

Kul med kommentarer på förrförra inlägget, man får gärna fortsätta... ;-)

Idag har vi haft en  riktigt bra dag! Vaknade vid åtta imorse och insåg att jag fått sova hela natten, skönt! (Bara för att jag skriver det nu kommer han säkert vakna inatt...) På förmiddagen ringde en kär vän som bor i Sthlm och undrade om jag hade lust att ses då hon skulle hit över dagen. Såklart jag ville!! Vi var och fikade och det var väldigt mysigt att träffa henne!
Har också fått hem fyra kg nykokta kräftor, smarrigt!

Imorrn väntar besök i Kolmården så jag borde egentligen gå och lägga mig nu, men jag är lite scrapsugen! :-)

Passfoto

Nu har jag äntligen lyckats fota LO:n jag gjorde med Villes passfoto i maj... Orsaken till att jag inte gjort det tidigare är att ett av hjärtana föll av och försvann i röran på mitt skrivbord, kunde inte alls hitta det. Men tänk, när jag städade hörnan förra helgen dök det upp och kunde sättas på plats. :-)



Tycker att pappret med stjärnorna är så snyggt! :-)

Hjärtana är Heidi Swapps snygga som jag färgat in med två olika stämpeldynor och embossat. Bra idé om man som jag mest har "fel" färg kvar, eller helt enkelt vill ha en färg som inte finns.



Igår var jag på möhippa för min kära vän Åsa. Det var en väldigt lyckad dag och jag känner mig lite trött och gammal idag... Tänkte jag skulle få en lugn kväll med tidig sänggång, men min son tycker att det är superkul att vara uppe ikväll så vi får väl se! ;-)

Tjohoo!

Äntligen har jag kommit igång och pyssla lite! Röjde min scraphörna i helgen, det var verkligen välbehövligt!! Nu kan jag sitta där och se vad jag har för saker... Underlättar! :-)
Igår beställde jag nya foton och idag var jag hos Camilla på designat och hämtade lite grejor som jag beställt för ett tag sen, bla min dymo caption maker. Har bara testat den som hastigast idag och jag är redan kär! :-D Har ju alltid gillat dymo och den här kan ju bara bli en succé i mitt skapande...
Väntar dessutom för premiärkitet från Mollys scrapbooking, ska bli väldigt spännande! Hoppas det landar i min brevlåda imorrn.

Jag har dock inget färdigt och fotat att visa än, så det får bli senare. Sålänge kan jag bjuda på ett kort som jag gjorde till Skrotboken.



Nån som känner sig manad och vill ta en kopp?! ;-)

Det var allt för ikväll gott folk, nu ska jag se om sonen kan tänka sig att sova!

Förresten, när du ändå är här inne och läser kan du väl lämna en liten hälsning?! Är ju så mycket roligare om jag får veta vilka som är här.... :-)