och det gör det fortfarande...

...snöar alltså! ;-) Hela världen är vackert vit här hemma!! Har ingen aning om hur mycket snö det har kommit, men mycket är det iallafall! Inte så kul att skotta... Inte heller så kul när man börjar 6.45 och måste gå upp mycket tidigare än den vanliga supertidiga tiden... ;-P
Men fint är det!! Hoppas det får vara kallt nu så snön ligger kvar, vill INTE ha slask!

Igår hade jag mina sista två layouter skapade med de fina papprena från Scrapgalen på Scrappizbloggen, de kommer här;



Den här är jag mest nöjd med av mina 5 LO:s. Gillar kontrasten mellan det rosa gulliga pappret och det lite skitiga av misten och akrylfärgen!
Fotot är urgammalt... Tippar på att Stella var ungefär lika gammal som Ville är nu, hon hade hittat en svart krita och målade om heeela köket. Det var i lägenheten vi bodde i innan huset (som vi höll på att bygga då), vi var inte så sugna på att tapetsera om där... Lyckligtvis gick det utmärkt att få bort färgen från väggarna med suddgummi. *tipsar* Och vitvarorna blev också sig lika med YES och skrubbande! :-)
Tycker hon ser så härligt nöjd ut på bilden, uppställd framför sitt verk...



Läckra dekorationer i närbild. Tycker att pin:en är superläcker!!! Well-pilen är också en favvo!



Mera rosa... Det rosa notpappret bakom fotona syns lite dåligt i fotograferingen, men är ju fullkomligt ljuvligt!! Tycker också att "happy"-vimplarna är väldigt härliga.
Jag brukar ha lite svårt för att använda dekorationer med engelska ord, men jag tyckte att det funkade bra med dessa.

Jag sitter hemma och fördriver tiden i väntan på att hämta mina små gryn på dagis. Idag är det fotografering si! Ville var supermammig när jag skulle lämna dem och hängde sig fast runt min hals... Hoppas han hann bli glad tills det var hans tur. Dessutom passade näsan på att rinna som en kran idag, så det kanske blir snoriga kort, men det är ju som det är... Snygg var han iallafall i ny skjorta! :-)
Prinsessan Stella var såklart också fin i nya kläder! Hoppas på att få fina syskonkort, men det vet man ju aldrig...

Ikväll är det julfest med makens jobb och då får även respektive komma! Mkt trevligt tycker jag som är van vid Landstingsfirande... ;-P Ska bli kul! Först julbord och sen konsert med Björn Skifs! Tänker mig att det nog blir en runda på stan också efteråt...

Nej se det snöar!!

Shit pommfritt vad det snöar!! Sitter och tittar ut över min trädgård som blir allt vitare. Det ryker snö in över altanen... Ska bli mysigt att tända en brasa om några timmar!
Lilleman har varit febrig och hostig så vi har varit hemma idag. Tog en pulkapromenad till affären för att vi skulle få lite luft. Oj vad det var ruskigt ute! Men han gillade pulkan! :-)

Har inte något nytt att visa men jag har däremot inte visat mina två senaste LO's som jag gjorde av Scrapgalens paket till Scrappiz, så de kommer här:



Den här gillar jag massor! Tycker det blev bra kontrast mellan det gulligt, glittriga pappret och det lite tuffare fotot! Kul med papper som man kan använda precis som de är!!



Frosseri i blommor... ;-) Min fina unge och hennes älskade nallis! Han hänger med fortfarande.

Skapat massor!!

Helgen som var spenderade jag och fem andra ur Scrappizredaktionen i Åtvidaberg! Vi pysslade, pysslade och pysslade... Sen åt vi mat, drack vin, badade bubbelpool och pysslade lite till... :-D Det var fantastiskt roligt och inspirerande!! Tror att jag gjorde 13 layouter. Rekoooord som min dotter skulle sagt! ;-)
Tror att alla utom en är till Scrappiz så dem får ni se under kommande veckor! Men en gjorde jag med Mollys-kitet, denna månadsutmaning skulle man även skapa efter en skiss och den bjuder jag på här... Inte skissen alltså utan LO:n!


Färgerna blir ju inte superfestliga när man ska försöka fota så här års... Men det kan ju inte hjälpas!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag är supertrött! Men lyckligtvis är jag ledig imorrn. Blir nog att städa huset som ser ut som skrutt... Fast jag ska försöka göra nåt mysigt med barnen också!
Natti natti

Äntligen!!

Ja äntligen har månadstävlingarna börjat komma igång igen, superkul tycker jag som älskar tävlingar!! Jag har gjort ett bidrag till Scraplagrets novembertävling. Man skulle skapa ett alster i färgerna röd/gul/orange, med turkos som accentfärg. Dessutom skulle man ha minst två foton på LO eller stämplar på kort.



Färgerna blev lite sisådär i fotograferingen. Det är väl höstmörkret kan jag tänka...



Kan vara roligt om några år att minnas Villes mani att stå på saker och ting. De där små tårna ska klättra på bilar, lådor, stolar, bord... You name it! Igår när jag hade symaskinen framme en snabbis tog det typ tre sekunder innan han stod på skyddet till den och balanserade... UNGE!! <3



Förövrigt tycker jag att det är lite mysigt med snön som kommit! Tänk om den kunde ligga över advent och jul! Så mysigt det vore! Barnen tycker det är så härligt, än så länge iallafall... :-) Däremot tycker jag inte det är så kul när jag börjar 6.45, får ju åka übertidigt för att kunna ta det lugnt!

Nähä, nu är det dags att sova! Jobbade tidigt idag efter natten till igår. Sov typ ingenting inatt! :-( Värdelöst att vända på dygnet så mycket. Men inatt kommer jag kunna sova! *lovar*

Knappar

Jag har kommit in i ett riktigt pysselstim, det är hur kul som helst!! I helgen ska vi ha pysselträff med Scrappizredaktionen, det ska bli jätteroligt! Hoppas på massor av inspiration! Ska komma på någon klurig utmaning att göra då, tål att tänkas på! :-)

Ikväll tänker jag visa er en knappig LO som jag gjorde härom kvällen. Knappar är ju en sån där sak som jag är galen i och använder massor periodvis. Nu var det dock länge sen, därför passade jag på att använda extra många... ;-)



Gillar färgkombon! De prickiga/rutiga papprena från Jillybean Soap är ju också riktiga favvosar. Passar till allt!!

När jag ändå håller på och skriver måste jag visa vad som landade i min brevlåda idag:



Fiiina va? Det värsta är att det är ju beroendeframkallande, så snart måste jag beställa fler!! :-D
God natt på er!

Alla helgons dag

Skrotboken finns idag ett jättefint inlägg om allhelgona och änglar. Surfa dit och kolla! Här är mitt bidrag:



En hälsning till min lilla änglapojke!



På tagen bakom rubriken finns dold journaling.

Vinst

Kommer ni ihåg min grön-turkos-orangea LO i förra inlägget? Den var ju till en tävling på Pysselmyran. Och tänka sig, JAG VANN!! Det tyckte jag var väldigt skojigt! Ska bli spännande att se vad jag får för pris! :-)

Genom Scrappizbloggen har jag fått möjlighet att skapa med ett ljuvligt paket från 
Scrapgalen. Det var rosa och glittriga papper från MME:s Lost and found. Inte precis de papper jag brukar skapa med, men det gör ju det hela så mycket roligare!! Min första LO var med på Scrappiz igår och såg ut så här:



Blev tvungen att jaga upp lite bilder på Stella när hon var mindre, för det passade ju så bra till de rosa papprena! Cardstocket är ett Bazzill Straw som jag har kladdat ner med distress ink. De rivna papprena är ju hur snygga som helst, det gjorde lite ont att riva sönder dem... Gillar också de små stickersarna och den supersnygga pin:en. Pinnen?! Haha!

Jag är inne i ett litet scrapstim, det är hur kul som helst!! Igårkväll innan jobbet var jag hos Camilla på designat och fyndade lite... Kom hem med en massa papper (skulle jag inte ha men det var 30st för 100kr så jag kunde inte motstå), ett gäng thickers (ääälskar rea på thickers) och ytterligare en MS- fjärilspunch. Inte kan man väl ha för många?! Kanske ska släppa datorn och gå och scrappa en stund innan det är dags att fixa sig inför kvällens trevligheter!
Ha en skön helg!!