Fjärde scrapträffen i Linköping...

... gick av stapeln i helgen och OJ vad roligt det var!! Jag är förkyld och trött, men glad och nöjd! Tror att allt avlöpte väl. Känner mig glad och stolt över att vara en av arrangörerna till denna happening. Och det bästa av allt är att det är dags igen i februari!!
Var ovanligt produktiv, hann med sju LO och ett kort. Eftersom jag inte pysslat så mycket under sommaren var det hur kul som helst att komma igång igen, nu är jag som vanligt efter en träff till bredden fylld med inspiration... tänk om man fick vara hemma och scrappa idag istället för att åka och jobba! :-D

Måste nog fota om när det är bättre ljus, så vad jag pysslat med får ni se en annan dag! Nu ska jag åka och jobba...

lite gammalt...

Upptäckte att jag har lite gamla LO's liggande som jag inte visat. Och det uppdateras ju inte precis varje dag härinne, så jag tänkte att det kunde vara trevligt att visa några...

Den första gjorde jag på en miniträff hos Sandra. Både fjärilen och alfabetet är lånat av henne. Måååste köpa fjärilen, den är ju så snygg!!



Även nästa kommer från den träffen. De små hjärtana i hörnet har jag gjort i krympplast och embossat. De blev väldigt små, men ganska söta... Rubriken är stansad i filt.



Nästa vill jag minnas är gjord efter Minelles månadsskiss. Tror tom det är min skiss, men jag är inte hundra.... *teflonminne* Den snygga journalingstämpeln är Minelles egen.



Nu tycker dottern att jag är tråkig, så nu måste jag stänga av datorn och ge mig ut i höstsolen. Sämre kan man ju ha det! Hej så länge!