Scrapträff igår

Igår var vi som fixar den stora scrapträffen i Linköping hemma hos Sandra och hade möte kombinerat med pysselträff... Det var väldigt trevligt och jag påbörjade tre LO, men ingen av dem blev riktigt färdig, så jag får visa dem senare...
Däremot skickade jag förra helgen in en bidrag grodans som sökte gäst-DT, LO:n är gjord efter en skiss i deras blogg.



Fotot blev ju inte superbra med blixten, men det är som det är... ;-)
Hur som helst är jag väldigt nöjd med att jag kommit igång och pyssla lite igen. Å idag har min Epic kommit på posten, är väldigt spänd på att maken ska komma hem med den... Får se om den motsvarar förväntningarna. Isåfall har jag en Cuttlebug till salu om nån är sugen! ;-P

lite till

ja här kommer några LO's till...



Först ut är en bild från förra sommaren. Så även nästa...



Fortsätter på seglartemat ett tag till:



Vidare kan jag rapportera att jag inatt skickade iväg ca 230 bilder på framkallning, så snart borde jag inte kunna skylla på fotobrist iallafall... ;-P Ska bli jättekul! Har ju hittills inte haft ett enda foto på Ville att scrappa och han är ju faktiskt fyra månader nu, så det är banne mig på tiden!


Två år som fru

pappersbröllop idag alltså... Vet inte riktigt hur vi ska fira detta... :-) Får nog bli mer seriöst firande en annan dag. Men eftersom jag lovat att lägga upp mer alster tänkte jag börja med en LO som just är med ett av våra bröllopsfoton.



Fotot är en av favvobilderna från dagen...

Vidare kommer några LO's från förra sommarens semester när vi var i Danmark.





De första två är från Bonbon land och nästa är från stranden i Gedesby.



Det var nog allt för nu. Återkommer med mera...

Äntligen pysslat lite

Japp, igår var jag på scrapträff i Bestorp, mycket trevligt! Jag hade bara gamla foton och kände mig väldigt ringrostig, så jag presterade bara en endaste liten LO:



Sedan gjorde jag ett kort:



Tack Christina för lånet av puncharna!
Eva G gjorde kort att hänga på vinflaskor vilket jag tyckte var en mycket skojsig och bra idé, så jag gjorde också två stycken. Vet inte om de blev så jätteroliga, men de var kul att göra iallafall... :-)





När jag ändå hade kameran framme passade jag på att fota ett helt gäng med gamla LO's som legat här hemma. Tänkte att jag skulle lägga in dem allt eftersom, för det här är ju trots allt en scrapblogg... ;-P

Nu ska jag packa till Stellas simskola som börjar i eftermiddag!

Sommar, sommar, sommar...

Åh, så härligt det är!! Även om jag ibland kan tycka att det är liiite väl varmt, är det ju alldeles underbart med denna sommarvärme! Så enkelt att sysselsätta det stora barnet! Den lille tycker nog det är lite besvärligt ibland, särskilt när vi ska åka bil.
Jag och barnen var i Örebro i slutet av veckan och hälsade på min far och hans fru. Det var väldigt trevligt! Vi ses ju inte jätteofta, så det är mysigt när man hinner träffas lite längre! Stella och morfar var på ett lekland, jag och Elisabeth var på stan och shoppade lite. Sen spelade vi äventyrsgolf, vilket Stella tyckte var ganska spännande. Särskilt när bollen ramlade i vattnet. Hon kom på att man kunde fiska upp den med skon... Alla sätt är bra... ;-) Ville var mest bara glad och nöjd. Otroligt duktig faktiskt! Till och med bilresan gick utmärkt, jag hade oroat mig lite för den.



Prinsen växer...