Ledig idag

...det är skönt tycker jag! Är lite sliten efter helgen, så det händer inte mycket här hemma! Dessutom kräktes Stella imorse igen, efter att ha mått bra sen i lördagskväll. Skumt!
Eftersom solen behagar visa sitt lilla tryne har jag passat på att fota några LOs.

Först ut kommer en som jag gjorde till
swe scrapbook, en utmaning att använda ordet närhet. Men som vanligt kom jag mig inte för att skicka in... Så jag får visa den här istället!

image176

Nästa är en om Stellas "tofflor". (De används som det iallafall)

image177

Sen kommer det en urflippad LO som var väldigt rolig att göra!

image178

Ifall det inte märks är jag totalt insnöad på knappar för tillfället! Fullkomligt lysande dekoration ju, passar till precis allt! Me like!! Tyckte jag köpte så mycket knappar på stora träffen, men de börjar visst sina...
Här kommer också ett kort jag gjorde till en kompis häromdagen. Textstämpeln är från Minelle, hon hade en tävling när butiken fyllde 3år häromveckan. Man skulle göra ett grattiskort och lämna in, det var bara jag som lämnade in och följdaktligen blev det jag som vann...  :-D Jag fick stämplar för 300kr, jättesnygga!!

image179

Och sist men inte minst kommer en till knappig LO! ;-P Lite svårt att se hur den ser ut då det visst speglar sig lite från fönstret... Ni fattar nog ändå!

image180

endast tomten är vaken...

typ... och så jag då! Sitter alldeles ensam på jobbet (kollegorna är ute och far) och tycker synd om mig själv. Har långtråkigt och är trött pga dålig sömn idag. Stella har varit magsjuk natten som var och på dagen idag. Min stackars man har varit uppe och tvättat sängkläder och kräksig dotter halva natten, följdaktligen var inte min sovdag så lugn och ostörd som vi planerat... Men nu är jag här iallafall och hälften är avklarad! Snart hoppas jag dessutom att de andra kommer in och äter lite med mig!!

Medan jag sitter här har jag surfat runt och hämtat inspiration lite här och där. Dessutom passade jag på att beställa
hänglarklubb-kitet, så nu saknas bara mina promarkers som jag innerligt hoppas dyker upp på måndag!!! (trodde vi skulle fått dem i början av förra veckan) Dessutom väntar jag på ett trevligt paket från Stellas som bör dyka upp i mitten av veckan!
Har scrappat massor på sistone, inspirationen flödar, det är skitkul!! Lite ledsen att jag inte kunde gå på träffen idag, men det kommer ju flera! Om vädret tillåter imorgon ska jag försöka fota lite och lägga upp här.

Nähä, nu kanske jag ska ta och städa läkemedelsrummet eller någon annat festligt!

Gääsp!

god söndag!

Dags att uppdatera lite... Egentligen borde jag ligga och sova inför nattens arbete, men för en gångs skull när jag får sova hur länge jag vill, kan jag inte... Typiskt!
Har istället fotat lite layouter...Jullayouterna gjorde jag på träffen i ABF-lokalen förra helgen. Även "måste ringa"-LOn påbörjades där.

image172

Man ser ju tyvärr inte riktigt vad det står, men det handlar om min förkärlek för adventsstjärnor, julgranar och annat julmys...

image173

image174

Handlar om Stellas starka behov av att ringa sin farmor... *fnissar* Det måste ske från den fasta telefonen i köket och helst det första man gör på morgonen (och sen flera gånger till under dagen förstås). Ser ni att rubriken är härligt luddig??

image175

Ja, den sista talar väl för sig själv...

Igårkväll blev jag plötsligt väldigt inspirerad och gjorde först en LO till SweScrapbook, får se om jag lyckas förminska den så den är ok och får tummen ur att skicka in... Brukar vara lite si och så med det!
Annars kommer den väl upp här som vanligt istället...
Nu ska jag gå och vila lite! Trevlig söndag på er!

Äntligen!

Ska jag uppdatera... Jag vet att jag är seg, förlåt! Idag har jag fotat lite men det är ju inget vidare ljus så resultatet blev lite kackigt, men några LOs kan jag visa iallafall!
Det blir de jag gjorde på stora träffen förra helgen.

Först ut är en lift av Petras LO i lifttävlingen som papp och scrap hade. Den här är jag jättenöjd med!

image170

Detta är en lift av LO av weboster helene. Här blev fotot jättesuddigt så det ser inte klokt ut, men det får man ta...
image167

Nästa är gjord till en annonsutmaning. Hade jättesvårt att komma igång med denna...

image168

Konstaterade under träffen att det blir väldigt mycket grönt på mina LOs nu... Stellas vinterkläder råkar vara gröna så det lär väl vara så ett tag framöver. Får väl byta färg till nästa säsong... ;-P

Nästa är till skisstävlingen som var på söndagen.

image169

Och sist men inte minst kommer mitt bidrag till tekniktävlingen, man skulle scrappa monokromatiskt. Jag kom faktiskt på (tre)delad förstaplats med denna LO! Det är jag mycket stolt över!!!

image171