Saturday night...

 ...och jag har fjärrkontrollen för mig själv... Mannen är på ölmässa, dotra sover hos farmor och sonen sover! Synd bara att det inte är nåt bra på TV. ;-) Men det gör inget, jag ska ändå packa inför morgondagens resa och sen kanske jag scrappar en snutt. Eller packar scrapgrejorna så jag kan scrappa i veckan iallafall!
Jag scrappade lite härom kvällen, först ut en läääskig LO! ;-PRiktigt ruggig typ, det där! :-D Lilleman lånade syrrans trollmask och kom och skrämde mig när jag satt och pysslade.Monstrena är urklippta ur ett mönsterpapper från Mollys monsterkit! De är ganska söta tycker jag!

Jag har också gjort en LO om när Stella klippte av sig håret efter jul. Hon blev sugen när bästisen klippte av sitt. Klart hon fick klippa sig också! Vi var och bokade tid och hann precis lagom gå och frisera henne innan vattkopporna gjorde entré dagen efter! Hon blev så nöjd, men hon såg väldigt sammanbiten ut under hela klippningen så jag trodde nästan att hon ångrade sig...Det var allt för denna gång!
Eller förresten, kanske ska tala om att lilleman inte kräkts sen i fredags morse, det är bra! Och än så länge har ingen annan gjort det heller... *peppar, peppar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback